Over Ons

Over Ons

Welkom bij Optiek Lammerant!

Jouw bril is niet enkel het verlengde van je persoonlijkheid, maar moet ook bij je gezicht passen. Bij de zoektocht naar de perfecte montuur, spelen heel wat factoren mee. Een ruim assortiment is alvast een goed begin, want bij ieder gezicht en karakter hoort een verschillende bril. Wij volgen alvast de laatste modetrends voor jou op de voet. Als vakspecialisten in hart en nieren, beschikken we over een geoefend oog. Gelaatstrekken analyseren en je daarbij perfect passende monturen aanreiken, is zowat onze tweede natuur. Ook op de dienst na verkoop en de punctuele plaatsing van brillenglazen zijn we bij Optiek Lammerant terecht heel trots.

Tot uw dienst staan ervaren en professionele mensen met passie voor het vak. Elk van ons probeert jou een unieke belevenis te schenken en je optimaal te helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe bril. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en halen alles uit de kast om een bevredigend resultaat te bekomen.

Hopelijk tot in de winkel,

team Lammerant

Sinds 1958

Wist je dat Optiek Lammerant bestaat sinds 1958, toen Eric Lammerant de zaak uit de grond stampte. Elf jaar later kwam Christa hem vergezellen. Lieven De Clercq, de huidige zaakvoerder, leerde er na zijn opleiding tot opticien de kneepjes van het vak. Later nam hij de zaak over onder de bestaande naam. Een naam die misschien wel een belletje doet rinkelen, want Optiek Lammerant is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de optieksector.

In 2018 vieren we ons 60-jarig bestaan met maandelijke acties en diverse fashionevents. Stay tuned: volg optiek Lammerant op Facebook, Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

PERS, collabs & Publicaties

Ieder jaar publiceren we een winter- en zomermagazine. Daarin ontdek je telkens de mooiste brillen en zonnebrillen voor het komende seizoen. De volledige collecties zijn uiteraard te bewonderen en te passen in de winkel.

Daarnaast slaan we ook regelmatig de handen ineen met bloggers of opkomende talenten. Zo werkten we reeds samen met Fashionata blogger Sofie Valkiers en de Antwerpse schone Annabel Pesant! Op onze Instagram-feed ontdek je steeds de laatste collabs & nieuwe musthave sunnies. Af en toe duiken we op op een andere locatie. Tijdens zomer van 2015 vond je ons in Knokke. Daar opende Nanouk De Cauwer, het brein achter #nanouklebog en de luxe tweedehandswebsite ‘Preloved’, de conceptstore ‘Jackie Jane’.

Ontdek alles over onze samenwerkingen en bekijk zeker eens onze magazines! Enjoy!

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.