back to top
2e paar brillenglazen = 50% korting - optiek Lammerant Deinze

Wissel je graag eens van look en bril?  Binnen het jaar maand na aankoop van je eerste bril, krijg je steeds jouw 2e paar brillenglazen aan de helft van de prijs.

 

Tweede paar brillenglazen = 50% korting

Ben jij al enkele maanden de trotse eigenaar van een nieuwe bril? Dan hopen we natuurlijk dat je blij bent met jouw nieuwe look! En uiteraard, met het comfort dat de glazen jou bieden.

Droom je stiekem toch van een extra bril? Of ben jij een echte brillengeek en wissel je simpelweg graag eens van look? Je draagt tenslotte ook niet steeds dezelfde schoenen of kledij. Bij optiek Lammerant krijg je steeds jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril. Sowieso is het verstandig om steeds een reservebril achter de hand te hebben. Wist je dat een 2e bril in de auto in veel Europese landen – waaronder Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland… – verplicht is.

Wens je nog meer comfort bij langdurig computerwerk? Een aparte computerbril – ook wel een werkbril of bureaubril genoemd – maakt dat je nog vlotter kan schakelen tussen computer- en leesafstand. Of misschien wil je toch eens werk maken van die gedroomde zonnebril op sterkte.

 

 

Maak nu jouw afspraak

Wacht niet langer om van deze mooie actie te genieten. Of je nu kiest voor een tweede unifocale of multifocale bril, een zonnebril of een aparte computerbril. Er zijn veel mogelijkheden! Heb je vragen over deze glasactie? Kom vrijblijvend langs in de winkel. Wij geven je graag meer uitleg!