2e paar brillenglazen = 50% korting

Wissel je graag eens van look en bril? Je krijgt steeds 50% korting op je 2e paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril op sterkte.

2e paar brillenglazen = 50% korting

Ben jij al enkele maanden de trotse eigenaar van een nieuwe bril? Dan hopen we natuurlijk dat je blij bent met jouw nieuwe look! En uiteraard, met het comfort dat de brillenglazen jou bieden.

Droom je stiekem toch van een extra bril? Of ben jij (net als ons) een echte brillengeek en wissel je simpelweg graag eens van look? Tenslotte draag je ook niet altijd dezelfde schoenen of kledij. In dat geval hebben wij goed nieuws voor jou! Bij optiek Lammerant krijg je steeds 50% korting op jouw tweede paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril op sterkte.

Sowieso is het verstandig om steeds een reservebril achter de hand te hebben. Wist je dat een tweede bril in de auto in heel wat Europese landen – waaronder Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland… – verplicht is?

Laat je inspireren door ons lookbook of volg ons op Instagram voor jouw daily dosis brillenmode! 😉

2e paar brillenglazen = 50% korting - optiek Lammerant
2e paar brillenglazen = 50% korting - optiek Lammerant

Maximaal werkcomfort met een computerbril

Draag je een multifocale bril, maar wens je nog meer comfort bij langdurig computerwerk? Een aparte computerbril – ook wel een werkbril of bureaubril genoemd – maakt dat je vlotter kan schakelen tussen computer- en leesafstand. Of misschien wil je toch eens werk maken van die gedroomde zonnebril op sterkte.

Het aankopen van een nieuwe montuur is niet verplicht, maar wel altijd leuk toch… 😉 Heb je een bestaande montuur in goede staat en wil je de glazen in die bril laten aanpassen naar je nieuwe sterkte, ook dan geniet je van de korting op jouw brillenglazen.

Maak nu jouw afspraak

Wacht niet langer om van onze actie te genieten. Of je nu kiest voor een tweede unifocale bril, een extra multifocale bril, een zonnebril op sterkte of een aparte computerbril… er zijn heel wat mogelijkheden. Ons team adviseert jou graag bij de keuze van je brillenglazen.

Heb je vragen over deze glasactie? Kom vrijblijvend langs in de winkel van optiek Lammerant.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven