3 brillentrends voor herfst/winter 2020

3 brillentrends voor herfst/winter 2020

Ben je benieuwd naar de mooiste brillentrends voor winter 2020? Wij doen ze voor jou uit de doeken.

1. Big & bold

Vierkante, massieve acetaten brillen en zonnebrillen zijn al even aan een opmars bezig, maar nu is er geen ontsnappen meer aan. Voortrekkers van deze stijl zijn uiteraard Celine en Gucci, die al een aardige reputatie hebben opgebouwd met hun robuuste creaties. Ook andere merken, zoals Moncler, Fendi en Bottega Veneta blijven niet achter.

Wil je deze trend wel een kans geven? Spring dan gerust eens binnen in de winkel of maak alvast jouw afspraak voor een nieuwe bril en/of oogmeting onderaan deze pagina.

2. Simple, but significant

Ben je fan van de vierkante en hoekige trend, maar mag het net iets subtieler voor jou? Probeer dan eens een verfijnd model in metaal zoals die van Andy Wolf of Saint Laurent. De Dior bril rechtsonder op deze foto kreeg de toepasselijke naam ‘DiorSignature’, verwijzend naar het handgeschreven logo in de veer. Naast de trendy vierkante vorm – want deze vorm moet uiteraard  passen bij jouw gezicht – hebben we heel wat andere modellen voor jou in petto!

3. Een waaier aan winterkleuren

Klassieke kleuren zoals zwart, bruin en bordeaux doen het steeds goed. Maar waarom eens geen zachte kristaltint of het winterse grijsblauw proberen? Het valt ons in elk geval op dat we doorheen onze collecties – en dat zijn er heel wat – een waaier aan blauw- en groentinten waarnemen. Van kobaltblauw tot ijsblauw en van fluogroen tot een semi-transparante kaki kleur. We helpen je graag de knoop doorhakken!

290m2 brillenmode

Is er een bepaalde stijl die jou meteen kan smaken? Kom de nieuwste trends zelf proberen in de winkel.

Wil je nog wat extra inspiratie opdoen? In ons nieuwste magazine voor herfst/winter 2020 ontdek je nog heel wat andere brillen, vertellen we meer over ons Belgisch weekend op 3 en 4 oktober en lees je alles over de Back2School actie. Of neem een kijkje naar onze Instagram-feed.

Doorblader het magazine

Tot snel,

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven