5 brillentrends herfst/winter 2021

5 brillentrends voor herfst/winter 2021 – 20222

Ben je benieuwd naar de mooiste brillentrends voor winter 2021? Wij hebben onze 5 favoriete brillentrends voor jou opgelijst. Laat je inspireren en kom de nieuwste brillenmode zelf ontdekken in de winkel.

1. Just the two of us

Gespot in de nieuwe wintercollecties: speelse combinaties van 2 verschillende kleuren of materialen. Let op de subtiele versmelting van beige en tortoisebruin acetaat in de Fendi zonnebril of de clash tussen zwart en wit (zie hierboven bij Prada). Modehuis Gucci gaat voor een opvallend contrast tussen de beige veren en een glanzend zwart front.

2. Plot twist

Naast vierkante vormen doen zeshoekige en achthoekige brillen het goed. De octagonale Dior bril is ongetwijfeld een van onze favorieten. En zelfs in de kindercollecties spotten we dit model. Is er bij jou ook ‘een hoekje af’? Houd je van iets specialere of uitgesproken modellen? Kom deze brillentrend ontdekken in de winkel.

 

5 brillentrends herfst/winter 2021 - optiek Lammerant

 

3. Vijftig tinten grijs

Naast groen en blauw, domineert de kleur grijs de herfst/winter collecties. Grijs hoeft helemaal niet saai te zijn. Kijk maar naar de volledige see-through bril van Prada, het semi-transparante grijsblauwe acetaat bij Celine. Italiaans brillenmerk Res/Rei kiest voor speelse schakeringen.

 

5 brillentrends herfst/winter 2021 - optiek Lammerant

 

4. Bold & brave

Het valt niet meer te ontkennen dat massieve monturen hoogtij vieren! De robuuste brillentrend duikt op in allerlei vormen: van speelse, ronde brillen tot stoere vierkante exemplaren of oversized zonnebrillen. Mag jouw bril gezien worden? Dan laten we je graag kennismaken met brillenmerken als Celine, Ahlem, Emmanuelle Khanh… die echt gekend zijn voor hun solide frames. Al merken we op dat steeds meer merken uitpakken met iets zwaardere, acetaten monturen.

5. Opvallend onopvallend

Niet iedereen houdt van, of staat met een massieve acetaten bril. Merken als Lindberg of Orgreen bieden een tijdloos en discreet alternatief. Bovendien zijn deze brillen gemaakt uit titanium, een ultralicht en anti-allergeen soort metaal.

 

5 brillentrends herfst/winter 2021 - optiek Lammerant

 

Klaar voor een nieuwe bril?

Kan je, na het ontdekken van de brillentrends, niet langer wachten op die nieuwe bril? Kom dan nu langs in de winkel. Indien je nog geen voorschrift van de oogarts in bezit hebt, kunnen wij gerust ook je visus controleren. Een afspraak maken is niet verplicht, maar wel handig. Zo kunnen we de klanten spreiden en hebben we voldoende tijd om de onderzoeksruimtes en gepaste brillen te desinfecteren. Samen maken we er een gezellige én veilig winkelervaring van!

In afwachting van je bezoek… doorblader ons laatste brillenmagazine!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven