5 brillentrends voor zomer 2021

Is de tijd rijp voor een nieuwe zonnebril? Wij lijsten de 5 mooiste brillentrends voor zomer 2021 voor jou op!

 

5 brillentrends zomer 2021

1. Signature style

Het verleden vormt voor heel wat ontwerpers een rijke bron van inspiratie. Zo haalde Gucci’s creatief directeur Alessandro Michele het horsebit embleem van onder het stof. Deze zomer siert het iconische symbool heel wat van de zonnebrillen. Ook modehuis Celine gaat opnieuw aan de slag met het Triomphe logo, dat dienst doet als finishing touch op de veren. Leuk weetje: oprichtster Céline Vipiana kreeg ooit autopech vlak voor de Arc de Triomphe en voelde zich meteen geïnspireerd.

2. Good mood boost

Klaar voor een nieuw, vrolijk hoofdstuk in je leven? Een kleurrijke bril doet je gezicht meteen opleven én is bovendien een instant ‘good-mood-boost’. Kom kennismaken met brillenmerken Theo, Ahlem, Anne & Valentin of Caroline Abram. Deze merken schuwen in elk geval geen kleur. Ga jij voor een subtiele mix aan kleuren zoals bij de Res/Rei bril of maak je meteen een sprong in het diepe door te kiezen voor bontgekleurd exemplaar?

PS een kleur die wel echt populair is deze zomer: roze!

 

5 zonnebrillen & brillentrends voor zomer 2021 - Optiek Lammerant Deinze

 

3. Oversized

Groot, groter, grootst. Gucci geeft het goede voorbeeld met dit stoere, zwarte model. De typerende vorkafwerking loopt over in het iconische logo en een slanke veer. Zo krijgt deze oversized zonnebril toch een elegante uitstraling. Ook merken als Dior, Linda Farrow, Chloé en Celine zien het groots. Wij helpen je graag een exemplaar vinden dat helemaal past bij jouw look en persoonlijkheid.

[lammerant_products_feed ids=”27741,  27715, 27378, 27154″ columns=”4″]

4. La vida loca

Houd jij wel van een zonnebril die er tussenuit springt. Eentje met een ‘hoekje af’, met een opvallende afwerking of een design waar je zeker over aangesproken wordt? We feel you! Ook wij deinzen er niet voor terug om jullie soms ook eens een gedurfder of gekker exemplaar te laten proberen. Voor die niet zo alledaagse bril of zonnebril.. 1 adres!

 

5 zonnebrillen & brillentrends voor zomer 2021 - Optiek Lammerant Deinze

 

5. Cool kids

Niet zozeer een trend, maar gewoon uitermate belangrijk! Wist je dat de ogen van de allerkleinsten extra kwetsbaar zijn voor UV-straling? Daarom hebben ook zij er belang bij een zonnebril te dragen. We hebben er in alle maten, zelfs voor baby’s en peuters. Bovendien hoef je niet veel geld uit te geven om een leuke zonnebril te vinden. In de winkel ontdek je hippe exemplaren van o.a. Chloé, Polaroid, Ray-Ban of Stella McCartney.

[lammerant_products_feed ids=”23761, 27424, 24895, 24897″ columns=”4″]

 

Zonnebril op sterkte?

Wil je een zonnebril met glazen op sterkte? Dan geniet je de hele zomer van onze zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen.

Fan van de brillentrends voor zomer 2021? Wat de trends ook mogen zijn, belangrijk is en blijft dat jij je goed voelt met jouw bril. Niet zeker welk model het best bij jouw gezicht past? Wij helpen jou graag verder! Maak hieronder jouw afspraak voor een oogmeting, bril of zonnebril of het proberen van contactlenzen.

In afwachting daarvan… doorblader ons laatste zomermagazine!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven