5 brillentrends zomer 2022

Benieuwd naar de brillentrends voor zomer 2022? Wij lijsten de 5 leuke brillentrends voor jou op!

 

5 brillentrends zomer 2022

1. Statement eyewear

Het is niet gek dat massieve, acetaten zonnebrillen populair zijn. Met een bold frame maak je namelijk een écht statement. Probeer zeker de robuuste zonnebrillen van merken als Dior, Celine of Prada. En goed nieuws: het dragen van een grote zonnebril of zonnebril met brede veren betekent dat je ogen beter beschermd zijn tegen uv-straling.

Ook tussen de optische brillen spotten we, naast fijne metalen frames, heel wat kunststof monturen. Kijk maar naar de monturen van Tom Ford, Anne & Valentin of Ahlem.

2. Plot twist

Houd je van een subtiele twist? Sommige brillen lijken op het eerste gezicht vrij sober, maar ’t zit hem in de details! Zo zijn we gek op het zachte horizontale kleurverloop in de Loewe zonnebril hieronder. Res/Rei, uiterst rechts in beeld, kiest voor een ‘frame within a frame’ effect. Wie goed oplet ziet dat de zonnebril bestaat uit havana blond acetaat, maar is afgewerkt met een donker gevlekte print in de rand. Details are key!

 

5 brillentrends zomer 2022 - Optiek Lammerant Deinze

 

3. Candy crush

Breng wat kleur in je zomergarderobe! Ga voor een knallende look met een van onze vele mood-boosting brillen. Van roze, groen tot paars en blauw… deze zomer vieren zonnebrillen in vrolijke kleuren hoogtij. Deze tendens is zonder twijfel onze favoriete brillentrend voor zomer 2022. Doe jij mee?

4. De brillenketting

De tijd dat we bij het woord ‘brillenketting’ aan een saai, duf koordje dachten is voorbij. Maak plaats voor chains met grote acetaten schakels of kleurrijke parels. In de winkel en op de webshop ontdek je tal van vrolijke brillenkoordjes!

Verschillende modemerken, waaronder Chanel en Gucci, besparen jou de keuzestress (want welke ketting past er nu best bij je bril). Ze verrassen ons met prachtige zonnebrillen, inclusief een bijhorende brillenketting. Wij zijn fan!

5 brillentrends zomer 2022 - Optiek Lammerant Deinze

 

5. Cool kids

Kleine kindjes worden groot! Daarom ontdek je bij optiek Lammerant tal van hippe brillenmerken voor peuters, kleuters en tieners. Sinds kort mogen we de vrolijke brillen van Very French Gangsters en Gigi Studios aan dat lijstje toevoegen. Wist je dat de ogen van kinderen extra kwetsbaar zijn voor uv-straling? Daarom hebben ook zij er belang bij een zonnebril te dragen. Gelukkig hebben wij heel wat leuke kinderzonnebrillen in huis! Kom langs in de winkel en probeer de mooiste exemplaren van onder meer Chloé kids, Polaroid of Ray-Ban.

 

Zonnebril op sterkte?

Wil je een zonnebril met glazen op sterkte? Dan geniet je de hele zomer van onze zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen. Wij helpen jou graag een zonnebril kiezen die voor de volle 100% past bij jouw gezicht en persoonlijkheid!

Maak jouw afspraak online of kom eens langs in de winkel.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven