back to top

Optiek Lammerant onder water? Duik mee in een virtueel avontuur tijdens ons Virtual Reality weekend op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Zwem tussen tropische vissen of loop over een metershoge plank met fantastisch uitzicht. Uiteraard kan je dat weekend ook de nieuwe brillen en zonnebrillen ontdekken!

Virtual reality Weekend bij optiek Lammerant

Virtual Reality is hét van hét tegenwoordig. Voor wie geen idee heeft wat VR eigenlijk inhoudt, of gewoon helemaak gek is op VR, organiseren we zaterdag 6 en zondag 7 oktober een uniek event. Dat weekend kan je de mogelijkheden van deze nieuwe technologie ontdekken. In feite toont virtual reality je brein dingen die er helemaal niet zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een tenniswedstrijd spelen, tussen de vissen ‘zwemmen’ of je angst voor hoogtes overwinnen door over een metershoge plank te lopen! Een speciaal team staat die zaterdag voor jullie klaar.

Dat weekend laten we je bovendien kennismaken met de ZEISS VR ONE-bril. Met die virtual reality bril kan je een denkbeeldig ritje op de achtbaan nemen of zelfs gamen. Daarnaast kan je met behulp van een VR-bril het zicht met verschillende types multifocale brillenglazen ervaren. Een virtuele rijervaring toont je het verschil tussen standaard brillenglazen of ZEISS DriveSafe brillenglazen voor gebruik in het verkeer. Zo krijg je een beter beeld bij alle mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn. Ons team geeft je graag meer advies.

GRATIS VR-BRIL BIJ AANKOOP VAN ZEISS BRILLENGLAZEN

Bij aankoop van een paar ZEISS brillenglazen met DuraVision ontspiegeling, krijg je bovendien zo’n VR-bril gratis*! De VR ONE is nu reeds te koop in de winkel en is misschien wel al een leuk geschenk voor de kerstperiode 😉 Ter gelegenheid van Weekend van de Klant krijgen alle klanten sowieso een leuke attentie.

*Info & voorwaarden in de winkel. Geldig van 1 oktober 2018 tot 31 januari 2019 zolang de voorraad strekt.

Openingsuren VR-Weekend

Zaterdag 06/10: 9u – 18u

Zondag 07/10: 10u – 17u

Graag tot dan!

Team Lammerant