De oplossing voor aangedampte brillenglazen

Brillendragers kennen het probleem al langer: aangedampte brillenglazen wanneer je van de koude buitenlucht ergens binnenstapt of boven de kookpotten hangt. En nu ook wanneer je een mondmasker draagt.

 

Spray tegen aangedampte brillenglazen

Heb je ook last van aandampende of mistige brillenglazen bij het dragen van je mondmasker? Wij hebben de oplossing: de anti-damp spray. Spuit op de glazen, laat even inwerken en wrijf op met een droge doek. Kom langs in de winkel en koop deze handige anti-mist spray of anti-damp brillendoekjes.

 

Tips tegen het aandampen van je bril

Hieronder nog enkele extra tips om het aandampen van je glazen zoveel mogelijk te beperken:

  • Controleer of je mondmasker voldoende aansluit. Span de koordjes voldoende aan. Zit er een metalen neusstrip in ja masker? Plooi het dan mooi rond de neus.
  • Een bril met neusjes – die automatisch iets meer van het gezicht wegslaat – heeft minder snel last van aandampende glazen. Dat komt doordat er meer luchtcirculatie rondom de montuur is. Kom gerust eens langs om je bril te laten goed zetten! Je kan ook zelf je bril wat verder op de neus dragen. Bij een multifocale bril is dat niet evident omdat het je zicht zal beïnvloeden.
  • Opgelet met tips die je leest op bepaalde sites zoals het inwrijven van de glazen met Dreft of azijn! Deze kunnen de ontspiegeling van je glazen kapot maken.

Vragen? Aarzel niet en kom zeker eens langs in de winkel.

Winkelwagen
Scroll naar boven