Andy Wolf AWearness

Voor hun 15e verjaardag lanceert Andy Wolf de AWearness brillenreeks: 5 tijdloze en duurzame monturen, verkrijgbaar in 10 kleuren, elk met een bijpassende clip-on.

Andy Wolf AWearness

De 15e verjaardag van het Oostenrijke brillenmerk Andy Wolf gaat niet onopgemerkt voorbij. Wat in 2006 begon als een klein brillenmerk met een grote toekomstvisie, wordt nu realiteit. Het was de droom van bezielers Andy Pirkheim en Wolfgang Scheucher om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met eigentijds, innovatief design. Daarnaast hecht het duo enorm veel belang aan de duurzaamheid van hun producten.

What’s in a name

In de naam AWearness ontdek je ??de initialen van Andy & Wolfgang, maar ook de woorden ‘wear’ en ‘awarness’. Met de  AWearness brillen toont Andy Wolf verantwoordelijkheid. Zo zijn alle frames gemaakt van hoogwaardig bioacetaat. Doordat het montuur bestaat uit diverse aparte onderdelen, kan het frame heel eenvoudig gedemonteerd, vervangen en hersteld worden.

De AWearness brillen verenigen het verleden en de toekomst. Zo bestaat deze duurzame reeks uit 5 tijdloze modellen, uitgebracht in de allereerste Andy Wolf brillencollectie. Uiteraard kregen de monturen een fris, hedendaags design. De pasvormen zijn geoptimaliseerd, het acetaat mocht iets massiever en ook de details is men bij Andy Wolf niet vergeten. Aan de binnenkant van de veren is een gegraveerde insert met geometrisch relief verwerkt.

Andy Wolf AWearness duurzame brillen - Optiek Lammerant Deinze
Andy Wolf AWearness duurzame brillen - Optiek Lammerant Deinze
Andy Wolf AWearness duurzame brillen met zonneclip
Andy Wolf AWearness duurzame brillen met eco box

Let’s get personal!

Omdat een AWearness bril op maat van z’n toekomstige drager wordt geproduceerd, kan je de veer personaliseren met je naam of initialen. Dat gebeurt door middel van een opdruk in goud of zilver, passend bij de insert- en scharnierkleur van de bril. Daarnaast kan je kiezen voor een matte of geborstelde afwerking, neuspads of extra lange veren.

Duurzame brillen met elegante zonneclip

Maar dat is nog niet alles! Op elke Andy Wolf AWearness bril past een prachtige zonneclip. Deze clip-on bevestig je door middel van haakjes heel vlot op het frame. Je kan kiezen uit 3 kleuren. Zo zijn er 2 goudkleurige zonneclips met blauwe of groene zonneglazen en een zilveren clip-on met grijze glazen. Afhankelijk van de kleur van je AWearness frame helpen we jou graag de beste combinatie uitkiezen.

Elk AWearness frame is verpakt in een stijlvolle kartonnen doos van duurzaam ontbost materiaal. De box bevat niet enkel een plekje voor je nieuwe bril, maar ook een stoer etui van gerecycleerd leer, een bijpassend microvezel brillendoekje en – voor wie er een zonneclip bijkoopt – een handige clip-on-etui. De doos is beslist geen wegwerpproduct. Verwijder de inlay en hij verandert in een praktische opbergdoos voor vier brillen.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven