18/10/20189 & 10 november: Belgisch Weekend met Theo, Hoet & komonoEVENTS

18/10/2018
9 & 10 november: Belgisch Weekend met Theo, Hoet & komono

Als Belgische optiek zijn we terecht trots op onze Belgische brillenmerken. Met het Antwerpse Theo, de unieke designs van Hoet, maar ook de hippe brillen van Komono hebben we voor ieder wat wils!

9 & 10 november: Belgisch Weekend met Theo, Hoet & komono

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november zetten we onze Belgische merken in de kijker. Ontdek de kleurrijke, karaktervolle monturen van Theo, net als de unieke 3D-geprinte of marmeren brillen van Hoet. Achter iedere Theo bril schuilt bovendien een heel leuk verhaal, dat wij jou met plezier uit de doeken doen. Wie niet kan wachten, leest het idee achter enkele van de nieuwste lijnen nu reeds op de blog! De volledige nieuwe collectie van beide merken zal dat weekend aanwezig zijn in de winkel. Jawel, ieder model, in ieder kleur!

Op zoek naar een hippe, betaalbare bril? Probeer dan zeker de collectie van Komono. Die omvat zowel fijne metalen stijlen als massieve looks.

Fries before guys

Geniet dat weekend ook van verse frietjes (met extra veel mayonaise? 😉 ) en een frisse Vedett! Wij hebben er alvast zin in! Uiteraard kan je dat weekend ook onze andere collecties zoals Dior, Tom Ford, Kaleos, Caroline Abram, Chanel en zoveel meer ontdekken. Doorblader alvast ons laatste magazine voor de nodige inspiratie…

Graag tot dan!

Team Lammerant