Belgisch weekend op 29 & 30 maart

Als Belgische optiek zijn we terecht trots op onze Belgische brillenmerken. Met het Antwerpse Theo, de unieke 3D-geprinte designs van Hoet en karaktervolle brillen van Henau hebben we 3 Belgische topmerken in huis!

Belgisch Weekend met Theo & Hoet

Vrijdag 29 & zaterdag 30 maart zetten we onze Belgische brillenmerken in de kijker! Zo kan je sinds jaar & dag bij ons terecht voor een kleurrijk montuur van het Antwerpse brillenmerk Theo. Wist je dat zij sinds kort ook vrolijke kinderbrillen maken? En dat in ware Theo stijl! Tijdens ons Belgisch weekend kan je de complete Theo collectie ontdekken in de winkel.

Daarnaast zijn we trotse verdeler van de 3D-geprinte monturen van Hoet. Ook de karaktervolle frames van Henau vinden een plaatsje onder ons dak. Belgisch design voor kids? Ontdek dan zeker de stoere kinderbrillen én zonnebrillen van Komono.

Door te kiezen voor Belgische merken, steken we onze lokale designers een hart onder de riem. Jij krijgt in ruil een nieuwe look die helemaal on point zal zijn!

Belgisch Weekend met Theo & Hoet - Optiek Lammerant Deinze
Belgisch Weekend met Theo & Hoet - Optiek Lammerant Deinze

Win win win

Koop je tussen maandag 18 maart en zaterdag 30 maart een unifocale of multifocale bril op sterkte? Dan maak je kans op een unieke, 3D-geprinte Hoet Costume montuur ter waarde van €795, inclusief ZEISS brillenglazen op sterkte!

De Hoet Costume brillen zijn gemaakt uit polyamide & aan de voorzijde afgewerkt met titanium. Christa draagt hier de Costume U3, afgewerkt met een paar titanium wenkbrauwen. De structuur refereert naar natuurlijk geweven materialen.

Door te kiezen voor een 3D-geprinte bril, ondersteun je een ecologisch businessmodel waarbij halt geroepen wordt aan overproductie. De productie, op maat van de drager, begint pas na verkoop.

*Alle info & voorwaarden in de winkel.

Lokaal gebrouwen KRU bier

Wie België zegt, zegt bier. Terwijl jij brillen past, zorgen wij voor een heerlijk fris biertje van de lokale brouwerij KRU. 100% Belgisch bier, gebrouwen in het hart van onze thuisstad Deinze.

Dat mag je niet missen toch? Maak nu alvast jouw afspraak voor het kiezen van een nieuwe (zonne)bril en/of oogmeting. Tot dan!

Belgisch Weekend met Theo & Hoet - Optiek Lammerant Deinze
Belgisch Weekend met Theo & Hoet - Optiek Lammerant Deinze

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven