15/09/20203 & 4 oktober: Belgisch weekend met Theo en HoetEVENTS

15/09/2020
3 & 4 oktober: Belgisch weekend met Theo en Hoet

Als Belgische optiek zijn we terecht trots op onze Belgische brillenmerken. Met het Antwerpse Theo en de unieke designs van Hoet hebben we 2 topmerken in huis!

Belgisch Weekend met Theo & Hoet

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober zetten we onze Belgische brillenmerken Theo en Hoet in de kijker! We laten je graag kennismaken met de kleurrijke, karaktervolle monturen van Theo, net als de unieke 3D-geprinte brillen van Hoet. Achter iedere Theo bril schuilt bovendien een heel leuk verhaal, dat wij jou met plezier uit de doeken doen. De volledige nieuwe collectie van beide merken zal dat weekend aanwezig zijn in de winkel. Jawel, ieder model, in ieder kleur.

Door te kiezen voor Belgische merken, steken we onze lokale designers een hart onder de riem. Jij krijgt in ruil een nieuwe look die helemaal on point zal zijn! Wie niet kan wachten, leest het idee achter enkele van de nieuwste Theo brillen binnenkort op de blog. Nog even wachten op de officiële release…

PS je krijgt dat weekend een gratis geschenk bij aankoop van een (zonne)bril op sterkte.

Omer, oeliever

Wie België zegt, zegt bier. Daarom trakteren wij jou tijdens ons Belgisch weekend op bieren van brouwerij Vander Ghinste. Omer, oeliever! Je kan kiezen tussen Omer, het nieuwe Rouge’ke of een frisse Bocker pils. Wil je erbij zijn? Gezien de Covid-maatregelen en het beperkt aantal toegelaten klanten, raden we jou aan een afspraak te maken. Dat kan telefonisch op 09 386 22 73 of via het onderstaande afsprakenformulier.

Uiteraard kan je dat weekend ook de andere collecties van o.a. Celine, Tom Ford, Gucci, Caroline Abram of  Chanel ontdekken. Doorblader alvast ons laatste magazine voor de nodige inspiratie..

Tot dan? 😉

Team Lammerant

 

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.