back to top

Black Friday, dat vraagt om een gift guide met 5 musthave zonnebrillen voor dames! Vanaf vrijdag 20 november is het zover en tik je jouw favoriete sunnies aan 25% korting op de kop.

Black Friday gift guide

Of je nu op zoek bent naar een – welverdiend – cadeautje voor jezelf of een geschenk voor vrouwlief. Wij maakten een kleine gift guide met daarin een selectie van 5 musthave zonnebrillen voor dames. Geef de code ‘BLACKFRIDAY’ in bij het afrekenen & je krijgt meteen 25% korting op je zonnebril.

Deze korting loopt van vrijdag 20/11 tot en met maandag 30/11 en is ook geldig in de winkel.

5 musthave zonnebrillen voor dames

1. Gucci zonnebril – GG0818SA

Met de Gucci GG0818SA zonnebril ben je helemaal mee met dé trend van het moment: vierkante & achthoekige zonnebrillen. Zowel in een massieve acetaatlook (kijk maar naar de Gucci GG0796S), als in een verfijnde metalen uitvoering (hello DiorStellaire8 ) heeft dit model succes. Het duurt vast niet lang voor we deze sunnies op de neus van fashionista’s & celebs zien verschijnen.

2. Fendi zonnebril – FF0410S F is Fendi

 Geïnspireerd op de F is Fendi handtassenlijn, lanceerde Fendi de F is Fendi zonnebrillen. Herkenbaar is het opengewerkte F-logo in de veren van de zonnebril. Deze zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met de monogram print. Kijk maar naar de Fendi FF0410S! We zien grote, opvallende logo’s ook bij Gucci, Dior en Saint Laurent. Toegegeven, you hate it or you love it!

3. Dior zonnebril – Diorlink2

Meet de DiorLink2 zonnebril: een achthoekig model dat door z’n vloeiende lijnen heel vrouwelijk staat. Met een combinatie van zwart acetaat en goudkleurig metaal sla je de bal nooit verkeerd. De dégradé zonneglazen maken ’em helemaal af. Ook de havana kleur doet het super goed! Of ga je voor ene ietwat stoerdere versie zoals de vierkante DiorLink1 of Dior 30Montaigne1? Vergeet zeker niet je Black Friday kortingscode in te geven bij het afrekenen. 😉

Black Friday gift guide: 5 zonnebrillen voor haar - Optiek Lammerant

4. Jimmy Choo zonnebril – Goldy

Een zonnebril met een toepasselijke naam. De prachtige Jimmy Choo Goldy zonnebril valt op door de schitterende afwerking. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Aan beide zijkanten is het frame afgewerkt met Swarovksi kristallen. Zonneglazen met een zachte gouden spiegel maken dit exemplaar een echt juweeltje. Houd je wel van wat glitter & glamour? Ontdek dan zeker ook de andere Jimmy Choo zonnebrillen. Je vindt ze online & in de winkel.

5. Balenciaga zonnebril – BB0103SA

De Balenciaga BB0103SA zonnebril zag je vast al in jouw social media feed opduiken. Op de branches spotten we de herkenbare dubbele B-intialen logo. De zonnebril valt daardoor wel op, maar schreeuwt ook niet om aandacht. De prachtige pasvorm maakt dat hij je jukbeenderen accentueert en gewoonweg bij iedereen stijlvol staat! Neem zeker een kijkje naar de andere Balenciaga sunnies uit deze reeks.

Op zoek naar een zonnebril van Celine of Chanel? Die zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel al kan je heel wat modellen ook online bekijken. Momenteel werken we verplicht op afspraak – is ons dat een jaar zeg – dus een afspraak maken is de boodschap. Veel shoppingplezier!

Team Lammerant

naar de webshop