Bottega Veneta: de kunst van het ongekunstelde

Bottega Veneta eert individualiteit, subtiliteit en discretie. Met hun motto ‘when your own initials are enough’ benadrukt het modehuis het belang van een eigen persoonlijke stijl. Die stijl willen ze in de verf zetten en vooral niet overschaduwen.

Een ode aan individualiteit en discretie

Die visie uit zich in hun brillen en zonnebrillen. Subtiele designs met kenmerkende details zoals het Intrecciato motief vormen de rode draad doorheen de brillencollectie. Hier geen opvallende logo’s of merkinitialen op de monturen, maar een fijne gravure van hun naam aan de binnenzijde van de veer. Naast hun uitzonderlijk vakmanschap en gebruik van luxe materialen, zit de kracht van het modehuis ’em in de details.

Intrecciato motief

Sinds jaar en dag is het in leder geweven motief, de Intrecciato, hun meest herkenbare element. Gecreëerd in de vroege jaren van het modehuis blijft dit dé handtekening van Bottega Veneta. Doorheen de tijd kwamen er herinterpretaties in verschillende kleuren, leer en exotische materialen. Bij de brillen en zonnebrillen zien we dat ook andere materialen als metaal en kunststof verwijzen naar het Intrecciato design.

Benieuwd naar Bottega Veneta’s brillen en zonnebrillen voor herfst/winter 2016? Je kan ze nu reeds in de winkel proberen!

https://www.youtube.com/watch?v=0glzg-bwKLU

Winkelwagen
Scroll naar boven