De brillentrends voor herfst/winter 2019

Om onze klanten te blijven verrassen, volgen wij de mooiste trends en innovatieve ontwikkelingen voor jou op de voet. In onze 290m² grote winkel vind je altijd de laatste brillenmode en nieuwste apparatuur. Vandaag houden we het puur ‘fashionminded’. We verklappen jou de hipste brillentrends!

Brillentrends herfst/winter 2019

DREAM BIG

We kunnen er niet naast kijken. Massieve brillen maken een echte comeback. Zo pakt het Franse modehuis Celine uit met een reeks zware, maar nog steeds minimalistische designs. Daarom kreeg het merk een plaats op de cover van onze laatste herfst/winter magazine. Nog niet bekeken? Dan is dit het moment!

 Deze karaktervolle exemplaren duiken ook op bij Prada, Anne & Valentin, Gucci en heel wat andere collecties.

HOU JE HAAKS

Na de jarenlange heerschappij van ronde brillen, verovert langzaam maar zeker z’n hoekige tegenhanger een plaatsje in brillenland. Die rechte en vierkante monturen zijn er zowel in acetaat als in metaal. Kijk maar naar de DiorStellaire, die zowel in ultralicht metaal als in acetaat bestaat. Een ander voorbeeld is de met glitter afgewerkte Jimmy Choo of de vierkante Saint Laurent. Je ontdekt ze allemaal in ons magazine.

FEELING BLUE

Naast de klassieke kleuren als zwart, bruin, bordeux of groen, springt blauw er wel echt uit! Persol gaat voor marineblauw met een tortoise accent, terwijl brillenmerk Anne & Valentin kiest voor het pittige nachtblauw. Wij zijn ook fan van het dromerig grijsblauw, gespot bij Dior en Res/Rei!

LOGO SUNGLASSES

Je las het misschien al op onze blog, maar logo sunglasses zijn een ding! En het woord logo mag je ruim opvatten. Denk maar aan de merknaam, een sierlijk monogram of oversized initialen. Zo pakt Balenciaga uit met een massieve zonnebril, gedecoreerd met een opvallend BB-logo. Dior Homme houdt het iets subtieler en werkt de bovenzijde van de veren af met een opdruk van hun merknaam.

Op onze webshop ontdek je steeds de laatste nieuwigheden: www.optieklammerant.be/webshop

LIJNENSPEL

Hoe geef je een fijne, metalen montuur extra pit? Wij vertellen het je: door de metallic kleur te combineren met een contrasterende kleur. Luxemerk Elie Saab kiest voor een combinatie van goud en wit, afgewerkt met gevlochten veren. Andy Wolf is ook fan van deze goud/wit combo!

Het Japanse brillenmerk Yellows Plus ging voor een hartverwarmende combinatie van duifgrijs met koperkleurig titanium. Super toch?

Smaakt naar meer? In de winkel ontdek je de laatste nieuwigheden, helpen we je met plezier de juiste keuzen maken en geven we meer uitleg over het beste brillenglas voor jouw activiteiten. Tot snel?

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven