De brillenketting: 3 keer anders

De tijd dat we bij het woord ‘brillenketting’ aan een saai, duf koordje dachten is voorbij. Maak plaats voor chains met grote acetaten schakels, kleurrijke parels of zelfs schelpen. We like!

3 leuke manieren om je brillenketting te stylen

1. Beach, please

Ah, waar is de tijd dat we schelpjes verzamelden op het strand. (Of misschien is die nooit weggeweest? 😉 ) Armbandjes en kettingen met schelpen zijn inmiddels een echt hit, dus was de brillenketting een logische volgende stap! Onze favoriete exemplaar is sowieso dat van Coco Bonito. We krijgen meteen zin om onze koffers in te pakken en ons op een dromerig strand te installeren. De fijne gouden chain met schelpjes moet niet onder doen. Iets minder opvallend, maar toch met die Californian touch!

2. Beat it

Ook brillenkoordjes met kleurrijke parels en kralen worden duidelijk gesmaakt! Ga je voor een simpele ketting met slechts 1 of 2 parels als eyecatcher zoals het gouden chain met langwerpig groene steentjes. Of toch maar een vrolijke mix in alle kleuren van de regenboog?

3. The chain

En tot slot, schakels! Zo spotten we bij Linda Farrow ronde acetaten schakels in tijdloze kleuren als zwart en tortoise. Het Franse brillenmerk Caroline Abram kiest resoluut voor kleur: marineblauw, pastelroze, groen, oranje en kersenrood. You name it, zij hebben zeker een kleurrijke exemplaar dat bij jouw zonnebril of bril past.

Winkelwagen
Scroll naar boven