Chanel laat je de keuze: la perle où la simplicité?

Met hun eyewear collectie voor zomer 2018, bewijst Chanel dat het modehuis nog steeds innovatieve designs uit z’n mouw kan schudden.

CHANEL EYEWEAR LENTE/ZOMER 2018

We kunnen de collectie indelen in 2 verhaallijnen: ‘la perle’ of ‘the pearl’ en ‘la simplicité’. Twee verschillende stijlen waarbij de ene focust op details en de andere op de schoonheid en elegantie van eenvoud. Welke stijl past bij jou?

La perle où la simplicité ?

De ‘pearl’ reeks herken je uiteraard aan de prachtige afwerking met parels. Je zag misschien al enkele zonnebrillen op onze Instagram-feed die rondomrond bezet zijn met parels. Dat zijn modellen uit de ‘Ultra Pearl’ reeks. Vrouwelijk, glamoureus en op-en-top Chanel! De vierkante en vlindervorm zijn binnenin bezet met halve parels. Het vlindermodel is een echte eye-catcher. De zonneglazen bestaan in een typische dégradé waarbij de glazen naar onder toe lichter worden, maar ook in een omgekeerde dégradé. Je krijgt meteen een heel andere look!

Een tweede reeks binnen het ‘La Perle’ verhaal, is de ‘Only perle’. De veren van deze brillen en zonnebrillen zijn afgewerkt met één fijne parel. Elegant en tijdloos, maar minder opvallend dan de ‘Ultra Perle’ zonnebrillen. Voor ieder wat wils!

Het tweede thema ‘la simplicité’ houdt het soberder. Zoals Coco Chanel zei: ‘Luxury and simplicity are inseparable.’ Maar zo eenvoudig zijn deze ontwerpen nu ook niet. De ‘Coco Magnetic’ brillen zijn perfect om te dragen als bril op sterkte. Iedere bril heeft twee bijhorende magnetische zonneclips. Zo heb je meteen een zonnebril bij de hand. Iedere bril uit de Coco Magnetic reeks, komt in een speciale box met lederen etui & ruimte voor de clips.

Chanel brillen en zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. Kom de zomercollectie 2018 nu proberen!

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven