back to top

Echte Chanelfans zagen ’em ongetwijfeld al: de Chanel ‘Data Center Fashion Show’. Tijdens het defilé zagen we opnieuw heel wat links met de nieuwe herfst/winter eyewear collectie. Lees hier meer over de nieuwe brillen & zonnebrillen.

Chanel herfst/winter brillen & zonnebrillen

CC Wire

De herfst/winter brillencollectie van Chanel bestaat uit 3 verhaallijnen. Een daarvan is het zogenaamde ‘CC Wire’. Die verwijzing naar technologie uit zich in moderne, edgy ontwerpen. De branches van deze brillen & zonnebrillen zijn op speelse wijze afgewerkt met scoubidoo bedrading en het CC logo. De ‘draden’ zijn een knipoog naar onze digitale leefwereld. Om het met de woorden van Lagerfeld te zeggen: “Technology rules the world, because it changes the world”.

De brillen en zonnebrillen uit de ‘CC Wire’ reeks kenmerken zich door hun fijne, elegante vormgeving. Chanel speelt in op dè hipste eyeweartrend: minimalistische, metalen vormen. Bepaalde monturen van deze metalen ‘CC Wire’ collectie zijn bekleed met hoogwaardig lamsleer. Nét een tikkeltje luxueuzer en iets opvallender dan z’n soortgenoten. Probeer ze in de winkel.

Essential CC

Een tweede reeks kreeg de naam ‘Essential CC’. Deze lijn herken je aan z’n tijdloze vormen, warme herfstkleuren & Parijse look. Die combinatie creëert een stijl die past bij elke outfit. Tweekleurig acetaat, aan de binnen- en buitenzijde van de montuur, zorgt voor een frisse touch. Achter dit eenvoudig design schuilen typerende Chanel thema’s: het gebruik van twee kleuren, het CC logo en quilting aan de binnenzijde van de bril.

Coco Cloud

Tot slot is er de ‘Coco Cloud’ collectie. Grote, glamoureuze vormen geven je een uiterst vrouwelijke uitstraling! Bij deze reeks ligt de focus op de wenkbrauwen. Het gebruik van zonneglazen in twee kleuren resulteert in een uniek modeaccessoire. Kijk maar eens naar de integratie van een aparte lens bovenin de montuur. 18 karaat gouden zonnelenzen maken ze een echt juweeltje.

Chanel brillen en zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. Wij helpen jou graag verder!

Chanelweekend 17, 18 & 19 november

Ook dit jaar organiseren we een exclusief Chanelweekend. Dat weekend kan je alle brillen en zonnebrillen uit de wintercollectie ontdekken. Stay tuned & schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan pagina) om op de hoogte te blijven!