Chanel eyewear herfst/winter 2023

Zoals de echte fans vast al weten, stellen wij jullie ieder seizoen de nieuwste Chanel brillen en zonnebrillen voor. Ontdek samen met ons de Chanel eyewear collectie voor herfst/winter 2023.

Chanel eyewear herfst/winter 2023

De Chanel eyewear collectie voor dit najaar bestaat uit 4 nieuwe reeksen. Dit seizoen speelt vooral tweed een hoofdrol. Dikke trui, check! Bril met tweed details, check. Laat die winter maar komen!

1. Tweed label

Deze eerste reeks staat helemaal in het teken van… hoe raad je het, tweed! Zo zijn de veren versierd met een gloednieuw logo: een omcirkeld CC-logo gemaakt van metaal met een tweedachtige textuur. We zagen dit logo voor het eerst opduiken op een grote tote bag tijdens de ready-to-wear show voor herfst/winter 2022.

Wist je dat het gebruik van tweed bij Chanel voortkomt van de klederdracht van de Duke of Westminster? Tegenwoordig gebruik het modehuis tweed niet enkel in hun kledij, maar ook in accessoires.

Chanel eyewear herfst/winter 2023 - Optiek Lammerant Deinze

2. Online Chain

Hoe herken je de brillen van de ‘Online Chain’ collectie? Wel, deze zijn een voor een afgewerkt met een fijn metalen chain. De aanzet van de ketting begint op de hoek van het voorstuk en loopt zo door tot halverwege de veren. Een subtiel CC-logo zorgt voor de finishing touch.

Van deze reeks zijn we helemaal weg! De chain is dan ook één van Chanel’s iconische waarden, verwerkt in riemen, handtassen, maar evengoed gebruikt in de afwerking van hun prachtige tweed blazers.

Beide reeksen kan je vanaf heden ontdekken in de winkel! Maar er komt meer…

Chanel eyewear herfst/winter 2023 - Optiek Lammerant Deinze
Chanel eyewear herfst/winter 2023 - Optiek Lammerant Deinze
Chanel eyewear herfst/winter 2023 - Optiek Lammerant Deinze

3. Star Tweed

Deze derde reeks combineert 3 typische Chanel codes: de luxueuze stof tweed, de chain en het signature CC-logo. Op de veren spot je het iconische Chanel tweed, gemaakt uit 100% wol. Het tweed is bezet met een chain variant van het CC-logo.

Dit keer geen brillen, maar enkel zonnebrillen in vrolijke kleuren als oranje, groen of bordeaux. Kies jij voor het vrouwelijke cat-eye model of toch de stoere, vierkante zonnebrillen?

4. Tweed Feeling

Last, but not least… het thema ‘Tweed Feeling’. Liever geen wollen stof aan je bril, dan moet je zeker deze brillen en zonnebrillen met een tweedprint in het acetaat proberen. Deze unieke en stijlvolle print werd exclusief voor Chanel ontwikkeld.

Bovendien komt ie in verschillende kleuren waaronder een prachtig rode, groene en blauwe tint. Let zeker ook op de veren, waarvan boven- en onderzijde zijn afgewerkt met een zacht gouden chain.

Deze laatste twee collecties mag je vanaf midden september in de rekken verwachten!

Ontdek de Chanel eyewear collectie exclusief in de winkel

Geen idee welke bril of zonnebril het best bij jou past? Kom dan gerust een kijkje nemen in de winkel. Wij helpen jou graag verder.

Ben je verslaafd aan Chanel zonnebrillen? Op de webshop ontdek je steeds de nieuwste modellen. Deze kan je exclusief aankopen in de winkel. Aarzel niet ons te contacteren voor vragen rond een specifiek model. Wij helpen jou graag verder!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven