Chanel eyewear lente/zomer 2022

Klaar voor een zomer met statement sunnies en mood-boosting brillen? Je ontdekt onze favoriete brillentrends nu in het gloednieuwe magazine voor lente/zomer 2022! ?

Chanel eyewear lente/zomer 2022

1. Twin CC brillen & zonnebrillen

Voor zomer 2022 pakt Chanel uit met 3 nieuwe brillenreeksen. De brillen en zonnebrillen uit de speelse Twin CC reeks herken je meteen aan de ‘bengelende’ initialen van Coco Chanel. Dit tweede CC-logo is een subtiele knipoog naar hun oorbellen, riemen of halskettingen. Het extra logo is versierd met exact 20 handgeplaatste strass steentjes.

Naast tijdloze kleuren als havanabruin of zwart, spotten we in de Twin CC collectie een fonkelnieuw glitteracetaat! Neem de Chanel bril in de hand en beweeg er eens mee, zo zie je meteen de fonkeling in het acetaat.

2. Summer Night

Verhaallijn twee kreeg de naam ‘Summer Night’. De reeks omvat onder andere twee acetaten zonnebrillen. Een piloot zonnebril waarvan de veren afgewerkt zijn met een logoblokje met zo’n 144 strass stenen. Of een massief masker met heel brede veren, bezet met maar liefst 506 handgeplaatste strass steentjes!

Daarnaast spotten we 3 combinaties van metaal & acetaat. Ook hier versierde het Franse modehuis de Chanel zonnebrillen met strass. Kijk maar naar de pilotenbril, daar spot je het glanzende accent op de neusbrug. Be the light of the party en ga voor een schitterende party look!

3. Timeless, de tijdloze look

Als laatste is er de ‘Timeless’ collectie. Zoals de naam weggeeft gaat het om heel tijdloze brillen, een voor een afgewerkt met een discreet CC logo in de veertips van de montuur en een subtiele gravering in de veren. Met een fijne metalen bril, een ietwat stoerdere pilotenbril en een elegant afgerond model vindt zowat iedereen er een perfect match!

Chanel eyewear lente/zomer 2022 - Optiek Lammerant Deinze

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven