Chanel eyewear lente/zomer 2023

Modehuis Chanel pakt deze zomer uit met enkele nieuwe zonnebrillenreeksen. We zoomen hier even in op de ‘Happy Pearl’ en ‘Love Quilting CC’ collectie. Wil je weten waar de inspiratie voor deze zonnebrillen vandaan kwam? Lees dan zeker verder!

Chanel eyewear lente/zomer 2023

Hey Chanel lovers! Waarschijnlijk zag je de prachtige Chanel zonnebrillen voor lente/zomer 2023 al eens voorbijkomen op onze socials? We vertellen jou er graag meer over!

Chanel zonnebrillen met parelketting

Allereerst is er de ‘Happy Pearl’ reeks. De zomerse kleuren van deze zonnebrillen maken ons inderdaad meteen goed geluimd! Zoals de naam al weggeeft, hoort bij elk van deze brillen een stijlvolle parelketting. De brillenketting bevat 85 parels, in hetzelfde kleur als de montuur. Je kan de bril dragen zonder ketting, met de ketting achteraan de nek of vooraan in de hals.

Binnen deze reeks zijn er 3 zonnebrillen: een rond model met vintage allure, een groter vierkant model met zacht vlindereffect en een trendy rechthoekig exemplaar. Graag een Chanel bril met parelketting? Kom dan zeker ook de optische variant proberen in de winkel.

Chanel eyewear lente/zomer 2023 - optiek Lammerant Deinze
Chanel eyewear lente/zomer 2023 - optiek Lammerant Deinze

Chanel Quilting effect

De ‘Love Quilting CC’ brillen en zonnebrillen herken je aan het gewatteerde effect op de veren. De veren zijn bovendien rijkelijk bezet met het CC-logo. Deze combinatie leidt tot een moderne zonnebril met trendy details.

Coco Chanel gebruikte het quilting effect voor het eerst in 1955, bij de voorstelling van de 2.55 handtas. Het zachte leder was diagonaal bestikt om zo een gewatteerd effect te creëren. Het idee kwam van de paardrijsport, waar de mannen gewatteerde jackets droegen.

De ‘Love Quilting CC’ reeks omvat 3 brillen en 3 zonnebrillen. Naast tijdloze kleuren als zwart en havana, zijn er enkele speelse en contrasterende kleurencombinaties. Roze met blauw of groen met blauw bijvoorbeeld… Durf jij voor een kleurtje kiezen of ga je voor een iconische look?

Zelf proberen? Kom deze exclusieve brillenreeks nu passen in de winkel van optiek Lammerant. Wij begeleiden je met veel plezier bij je keuze.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven