Chanel lente/zomer 2019: De comeback van de ‘chain’ brillenketting

De brillenketting is al even terug van weggeweest. In vrolijke kleuren, opvallende schakels of helemaal op maat van de bijhorende bril. In de eerste preview voor lente 2019 gaat Chanel voor een ietwat andere aanpak van hun iconische ‘Chanel Chain’.

Chanel lente 2019: Absolute Chain vs. Secret Chain

De Chanel Chain brillen & zonnebrillen zijn ingedeeld in 2 thema’s. Enerzijds is er de ‘Absolute Chain’ collectie waar de brillenketting mag opvallen, anderzijds is er de ‘Secret Chain’ reeks. Bij die laatste zit het schakelaccent verhuld achter de montuur of gaat het slechts om een subtiel accent.

De ‘Absolute Chain’ brillen beschikken over een simplitische, elegante chain in zilver of goudkleurig metaal met het CC-logo. Voor de echte Chanel addicts komen sommige brillen en zonnebrillen met een schitterende driedubbele brillenketting met zowel een metalen schakel, lederen doorvlochten schakel en een parelketting. In beide gevallen is de brillenketting heel gemakkelijk af te halen & weg te steken in een bijhorende etui.

Niet alleen maakt zo’n brillenketting jouw bril of zonnebril helemaal af, maar het is ook nog eens praktisch. Je gaat alvast niet zitten op je zonnebril én de kans om je glazen te beschadigen, ligt meteen ook een stuk lager. Ideaal voor de nonchalante brillendragers 😉

Nineties throwback

Inspiratie voor de nieuwe lente collectie haalde het modehuis uit z’n rijkelijk verleden. De eerste Chanel Chain zonnebrillen doken op tijdens Paris Fashion Week in 1992. Die vintage, nineties stijl krijgt nu een modern jasje aangetrokken. Zo spotten we een mix van verfijnde oversized vormen, maar ook echte statement zonneschermen in de nieuwe zomercollectie.

Kom deze exclusieve Chanel brillen en zonnebrillen voor lente/zomer 2019 nu proberen in de winkel! Moet er nog een nieuwe oogmeting gebeuren, ook dat kan in de winkel, zonder of met afspraak.

Misschien tot binnenkort…

Team Lammerant

Chanel lente/zomer 2019: De comeback van de 'chain' brillenketting - optiek Lammerant

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven