back to top

Ieder najaar brengt de Chanel Prestige Eyewear collectie hulde aan een typerend en iconisch element uit hun collecties. Zo zagen we reeds thema’s als tweed, parels en black & gold. Dit keer kiest Karl Lagerfeld voor het prachtige en tijdloze karakter van hun ineengevlochten schakels.

Chanel Prestige Eyewear 2016 ‘The Chain’

Wie stiekem droomt van een Chanel handtas, weet dat de combinatie schakel en leder heel vaak terugkomt in hun accessoires. Denk maar aan hun fameuze Boy Bag. Die ‘Chain’ zet Chanel volop in de kijker met hun nieuwe Prestige brillen en zonnebrillen. De branches van deze brillen worden gesierd door ingevlochten kettingen gemaakt van exclusief kalfsleder. Zoals we van Chanel gewoon zijn, stralen deze monturen echte luxe uit. Of je nu kiest voor een massieve branche in zwart leder of een elegante variant in poederkleuren.

Schakels, leder en metaal

Met de Chanel Prestige collectie introduceert het modehuis 4 nieuwe zonnebrillen en 3 nieuwe optische stijlen. Een trend in brillenland is het gebruik van metaal in combinatie met kunststof. Ook in deze Chanel Prestige collectie zien we subtiele metalen details. Zowel de zonnebrillen als brillen bevatten elk 2 modellen met een metalen neusbrug. Aandachtige kijkers zien ook een heel fijne metalen rand in het kunststof front.

De Chanel Prestige collectie is enkel verkrijgbaar in geselecteerde boutiques. Benieuwd naar deze prachtige brillen en zonnebrillen? Kom ze dan zeker proberen in de winkel!

PS: Meer exclusief Chanel nieuws binnenkort! Houd dus zeker onze blog in het oog 😉