02/11/2016Comfortabel lenzen dragen met Air Optix Plus Hydraglyde

02/11/2016
Comfortabel lenzen dragen met Air Optix Plus Hydraglyde

Eens lens met hoogstaand comfort van ’s ochtends tot ’s avonds? De nieuwe Air Optix Plus HydraGlyde maandlenzen van Alcon geven je ogen een langdurig fris gevoel.

Alcon Air Optix PLUS Hydraglyde maandlenzen

Alcon stelt een nieuw type maandlens voor: Air Optix Plus Hydraglyde, een upgrade van de welgekende Air Optix Aqua. Maar wat is nu het verschil met de originele Air Optix Aqua maandlenzen?

De nieuwe en verbeterde Hydraglyde maandlenzen beschikken over een unieke bevochtigingsmethode. Deze innovatieve technologie, de zogenaamde ‘Moisture Matrix‘, zorgt voor goed gehydrateerde lenzen. Zo geniet je de hele dag lang van een comfortabel en fris gevoel.

Een tweede uniek kenmerk is de ‘Smartshield Techonologie‘. Die vormt als het ware een ultradun en beschermend schild rond het lensoppervlak. Hierdoor biedt de contactlens meer weerstand tegen allerlei irriterende  afzettingen. Denk maar aan residuen van make up en vettige handcrèmes. Ervaar een ongekend comfort, van dag 1 tot dag 30!

De Hydraglyde maandlenzen zijn voorlopig enkel sferisch verkrijgbaar. Voor torische maandlenzen kan je nog steeds terecht bij de Air Optix Aqua.

Lensonderhoud

Ondanks het hoge comfort en visuele kwaliteit van contactlenzen, willen we toch het belang van een hygiënisch en correct lensgebruik benadrukken. Draag je lenzen zeker niet langer dan toegelaten. Houd je lenzen ook niet tot ’s avonds laat in, maar zet bij thuiskomst je bril op. Denk eraan de handen te voor het in- en uitnemen van de lenzen te wassen en je contactlenzen – in het geval van maandlenzen – grondig te reinigen. Want wist je dat ieder type lens over een ideaal contactlensproduct beschikt? Zo raden wij aan OptiFree Pure Moist te gebruiken voor deze Hydraglyde maandlenzen.

Meer lenzentips vind je op onze blog!