11/05/2018Een eerste keer contactlenzen proberen?

11/05/2018
Een eerste keer contactlenzen proberen?

Het leven heeft allerlei mooie dingen te bieden, zoals naar een festival gaan, sporten of op reis gaan met vrienden. Met contactlenzen kan zorgeloos van iedere moment genieten!

Een eerste keer contactlenzen proberen?

Draag je een bril, maar denk je er al even aan om eens lenzen te proberen? Of het nu gaat om unifocale of multifocale contactlenzen, dag- of maandlenzen, wij staan jou graag bij in de zoektocht naar de lens die het best bij jou past. Begint het al te kriebelen? Probeer dan nu voor het eerst contactlenzen!

15 euro korting

Download nu de voucher via volgende link & krijg 15 euro korting op je eerste aankoop Dailies daglenzen of Air Optix maandlenzen: www.lenzendragen.be/freetrial/free-trial#/

Vergeet niet om ‘optiek Lammerant’ aan te duiden als jouw contactlensspecialist.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.