29/06/2020Daglenzen, je beste vriend op reis of naar het festivalTIPS & TRICKS

29/06/2020
Daglenzen, je beste vriend op reis of naar het festival

Heb je avontuurlijke vakantieplannen, ga je naar een festival – kuch, kleine kans in 2020 – of heb je een sportieve zomer voor de boeg? Dan zijn daglenzen je beste compagnon.

De voordelen van daglenzen

Ruil je bril of maandlenzen even in en geniet van de vele voordelen van daglenzen:

1. Gemakkelijk: Daglenzen zijn individueel verpakt. Elke dag een nieuw, schoon paar insteken en nadien weggooien. Een makkie.

2. Hygiënisch: Dankzij de individuele verpakking, heb je geen gedoe met onderhoud, wat daglenzen veel hygiënischer maakt. Niet onbelangrijk voor de festivalgangers onder ons. 🙂 Ook op reis hoef je dus geen vloeistof mee te sleuren. In hun verpakking worden de lenzen vochtig gehouden. Zwemmen met lenzen? We raden het af. Doe je het toch, gooi dan je lenzen na het zwemmen weg en steek een nieuw paar in!

3. Comfort: Je combineert jouw daglenzen met iedere zonnebril die je hebben wil. Dankzij daglenzen hoeft die nieuwe zonnebril niet telkens op sterkte gemaakt te worden. Bovendien zijn daglenzen heel dun en daardoor super comfortabel om te dragen.

Draag je maandlenzen of een bril, maar wil je voor de gelegenheid toch overschakelen naar daglenzen? Kom dan even langs in de winkel of bel ons gerust eens op. Samen kiezen we de daglens die het best bij je ogen en levensstijl past. Via het onderstaande formulier kan je gemakkelijk een afspraak maken.

gratis cinematicket

Bij aankoop van 2x 30-pack daglenzen, krijg je een gratis cinematicket. Koop je meteen 2x 90-pack dan krijg je twee cinematickets.* Dan kijken we deze zomer met z’n allen een filmpje en volgend jaar zien we elkaar op de festivalweide! Wie 4x 90 packs Dailies Aqua daglenzen koopt, geniet bovendien van hun cashbackactie, waarbij een deel van jouw aankoop wordt terugbetaald.

Kan je toch niet zonder jouw maandlenzen, maar heb je geen zin in gesleur met producten? In de winkel zijn er kleine reispakketjes beschikbaar voor wie maandlenzen draagt. Daarin vind je lensvloeistof in reisverpakking, een lenzenhouder en een handig spiegeltje. Vraag ernaar in de winkel!

Geniet van je zomer!

Team Lammerant

* Geldig zolang de voorraad strekt.

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.