back to top
De voordelen van daglenzen, je beste vriend op reis - Optiek Lammerant

Heb je avontuurlijke vakantieplannen, hoop je deze zomer nog een festival mee te pikken of heb je een sportieve zomer voor de boeg? Dan zijn daglenzen je beste compagnon. We zetten de voordelen van daglenzen voor jou op een rijtje.

De voordelen van daglenzen

Ruil je bril of maandlenzen even in en geniet van de vele voordelen van daglenzen:

1. Gemakkelijk: Daglenzen zijn individueel verpakt. Elke dag een nieuw, schoon paar insteken en nadien weggooien. Een makkie.

2. Hygiënisch: Dankzij de individuele verpakking, heb je geen gedoe met onderhoud, wat daglenzen veel hygiënischer maakt. Niet onbelangrijk voor de festivalgangers onder ons. 🙂 Ook op reis hoef je dus geen vloeistof mee te sleuren. In hun verpakking worden de lenzen vochtig gehouden.

Zwemmen met lenzen? We raden het af. Doe je het toch, gooi je lenzen dan na het zwemmen weg en steek een nieuw paar in!

3. Comfortabel: Je combineert jouw daglenzen met iedere zonnebril die je hebben wil. Dankzij daglenzen hoeft die nieuwe zonnebril niet telkens op sterkte gemaakt te worden. Bovendien zijn daglenzen heel dun en daardoor super comfortabel om te dragen.

De voordelen van daglenzen, je beste vriend op reis - Optiek Lammerant

Daglenzen proberen

Draag je momenteel maandlenzen of een bril, maar wil je toch eens daglenzen proberen? Of misschien heb je op vakantie liever geen gedoe met product en onderhoud van je maandlenzen? Schakel dan – tijdelijk – over naar daglenzen. Er zijn heel wat lenzendragers die afhankelijk van hun activiteiten de beide combineren.

Kom langs in de winkel of bel ons op om jouw afspraak in te plannen. Samen bepalen we de daglens die het best bij je ogen en levensstijl past.

Bestel tijdig je lenzen

Vergeet zeker niet om tijdig jouw contactlenzen te bestellen. Zo kan je zorgeloos op reis vertrekken. Bij aankoop van de Dailies daglenzen, de Acuvue Moist of Acuvue Oasys daglenzen, maar ook Air Optix maandlenzen geniet je momenteel van een cashback actie.

Kan je niet zonder jouw vaste maandlenzen, maar heb je geen zin in gesleur met producten? In de winkel zijn er kleine reispakketjes beschikbaar voor wie maandlenzen draagt. Daarin vind je onder andere lenzenvloeistof in reisverpakking, een lenzenhouder en een handig spiegeltje.

Geniet van je zomer!

De voordelen van daglenzen, je beste vriend op reis - Optiek Lammerant