23/03/2020Het verhaal achter… David Beckham eyewearFashion

23/03/2020
Het verhaal achter… David Beckham eyewear

Met een equipe die grotendeels uit vrouwen bestaat, durven we onze mannencollecties al eens uit het oog verliezen. Daarom laten we jullie graag kennis maken met ons nieuwste brillenmerk, David Beckham eyewear, een collectie enkel en alleen voor mannen.

David Beckham eyewear zomer 2020

De naam David Beckham hoeft geen uitleg meer. Met een carrière als topvoetballer achter de rug, een huwelijk met ex-Spice Girl en ontwerpster Victoria Beckham en uiteraard de bijhorende gossip, zijn we er vrij zeker van dat iedereen hem wel kent. Dus laten we het maar meteen over deze splinternieuwe collectie hebben.

In samenwerking met de Italiaanse brillenfabrikant Safilo, die onder andere Dior, Fendi & Elie Saab produceert, stelde Beckham een collectie tijdloze monturen samen. Zijn veeleisende smaak en oog voor detail resulteerden in een collectie eigentijdse en betaalbare zonnebrillen, die ons meteen opvielen door de hoge graad van afwerking. De basis van de DB eyewear collectie bestaat uit een reeks tijdloze klassiekers, met hier en daar een retro-accent. Naast deze iconische modellen, spotten we ook enkele vintage-geïnspireerd pilotenbrillen én 2 modellen die gemaakt zijn om te dragen onder een motorhelm. Dat is het model 7000S en het model 7019S.

Ik wou een bril maken die nooit uit de mode zou raken en die ik zelf graag zou dragen. Mijn eigen ontwikkeling op het vlak van stijl en mode, heeft me de kracht van eenvoud en het belang van detail en vakmanschap geleerd.

David Beckham

David Beckham eyewear zomer 2020 - optiek Lammerant

De Talisman & DB-monogram

Iedere David Beckham zonnebril herken je aan 2 typerende kenmerken. Enerzijds de Talisman, het kenmerkende detail van de collectie, die beide hoekstukken siert. Het embleem verwijst naar de vleugels van een vogel – een symbool van kracht, bescherming en vrijheid. Anderzijds getuigt het DB-monogram van unieke kwaliteit en stijl. Met behulp van lasertechnologie zijn de initialen subtiel gegraveerd op het linkerglas van iedere zonnebril.

Probeer de zonnebrillen voor zomer 2020 nu in de winkel of shop ze online!

Naar de webshop