Dé musthave Dior zonnebrillen voor zomer 2021

Een van onze favoriete zonnebrillenmerken is én blijft Dior. Deze zomer pakt het modehuis uit met opvallende logo’s & oversized vormen. Lees verder en ontdek een overzicht van hun musthave zonnebrillen voor zomer 2021.

 

Dior zonnebrillen zomer 2021

1. Dior Signature zonnebril

Te beginnen met de Dior Signature, nu al een bestseller voor zomer 2021! De Signature zonnebril valt op door z’n robuuste uitstraling en veren versierd met een goudkleurige ‘Christian Dior’ opdruk. Een gloednieuwe Dior essential, me dunkt! Dat het modehuis wel te vinden is voor een opvallende logoprint, blijkt ook uit de vele accessoires zoals de Dior Book Tote, hun veelkleurige schouderriemen of J’adior armbanden.

De Dior Signature zonnebrillen zijn er in 3 modellen: een ronde en vierkante vorm voor dames en een unisex pilotenmodel.

2. Wildior zonnebril

Ok, aan de Dior Signature sunnies hangt een iets hoger prijskaartje. Al zijn ze dat – volgens onze bescheiden mening – meer dan waard! Wil je niet al te diep in de buidel tasten, maar wel een zonnebril die helemaal in de stijl van Dior past? Probeer dan de WilDior zonnebrillen. Net zoals de Signature reeks, zijn de veren afgewerkt met een groot ‘Christian Dior’ logo. Dior koos hier wel voor een tone-on-tone print, waardoor het logo minder opvalt.

De WilDior zonnebril oogt misschien massief, maar is dankzij de slanke uitwerking toch aangenaam om te dragen. Momenteel zijn er 3 vormen: een plat model, een ietwat afgeronde versie en een rechthoekig model. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, havana of blauw tortoise.

3. Dior 30Montaigne zonnebril

De 30Montaigne zonnebril dook vorige zomer voor het eerst op in de vorm van een oversized vierkant exemplaar. Een gedurfde zonnebril die bij heel wat Dior fans in de smaak viel. Alleen was ie best wel groot. Gelukkig zijn er nu een aantal nieuwe modellen in de 30Montaigne collectie. Elke 30Montaigne zonnebril is afgewerkt met de iconische CD intialen. Voor wie houdt van een statement zonnebril die zeker en vast hoofden doet draaien! Ga jij voor een contrasterende gouden kleur of tone-on-tone logo?

 

Dé musthave Dior zonnebrillen voor zomer 2021 - Optiek Lammerant

 

4. DiorBlackSuit zonnebril

En dan eentje voor de mannen: DiorBlackSuit. Wat ons betreft heeft deze alles wat een zonnebril moet hebben. Een leuk, maar toch tijdloos design, die ietwat futuristische Dior touch en heerlijk donkere zonneglazen. Sold!

5. EverDior zonnebril

Liever geen al te grote logo’s? Probeer dan de elegante EverDior reeks. Wij zijn helemaal in love met de ronde EverDior! Super vrouwelijke en heerlijk licht om te dragen. Of ga voor een van de tijdloze Stellaire of SoStellaire zonnebrillen.

 

Koop de Dior zonnebrillen exclusief in de winkel

Voor een volledig overzicht van alle Dior brillen en zonnebrillen ben je welkom in de winkel. Sinds 2021 mag de collectie, net als Celine, Cartier of Chanel, exclusief in de winkel verkocht worden. Geraak je er niet meteen? Heb je een vraag omtrent een specifiek model? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Benieuwd naar de andere collecties voor zomer 2021? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram feed. Je ontdekt er de mooiste brillen, alle acties en events!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven