10/10/2019Dior presents: DiorSoStellaire brillen & zonnebrillenFASHION

10/10/2019
Dior presents: DiorSoStellaire brillen & zonnebrillen

Na het gigantische succes van de DiorStellaire zonnebril, een vierkant exemplaar in fijn metaal en met een reeks prachtige zonneglazen, lanceert Dior nu de Dior SoStellaire.

Dior SoStellaire zonnebril

De DiorSoStellaire zonnebrillen, geïnspireerd door hun succesvolle voorganger, bestaan uit verschillende modellen in acetaat. Er is de vierkante DiorSoStellaire1, de ronde versie SoStellaire2 en een oversized model met de naam SoStellaire3. De volledige collectie kenmerkt zich door het verfijnde frame. Die uitvoering maakt het een minimalistische en elegant zonnebril, met optimaal draagcomfort. Niet alleen het materiaal, maar ook de kleuren dragen bij aan de ‘lichtheid’ van de SoStellaire. Zo koos het modehuis voor unieke acetaatplaten in doorzichtige kleuren als kristalroze of een heldere roetgrijze tint.

Net als bij de DiorStellaire zonnebril spotten we ook hier ook de mooiste zonneglazen. Rozige tinten, dégradé kleuren in blauw, paars of geel… ze geven de zonnebrillen toch een tropisch accent 😉 Ook heel wat celebs en bloggers zijn fan van de Dior zonnebrillen. Enkele van de vaste klanten: Olivia Palermo, Camila Coelho, Leonie Hanne … Volg ons op Instagram voor de mooiste looks!

 Shop alle Dior zonnebrillen 

DiorSoStellaire brillen

Yes Yes Yes! De vierkante DiorSoStellaire1 is er ook in een optische versie. Als je houdt van een oversized bril of je gezicht wel een grote montuur mag hebben, kom deze dan zeker eens passen in de winkel. En dan nog meer goed nieuws, in dit geval voor de kleinere gezichtjes. De fijne, metalen Stellaire bril is er nu in een maatje kleiner!

Tot binnenkort? 😉

PS: heb je nog een oogmeting nodig? Dan kan je onderaan deze pagina je afspraak inplannen!

Team Lammerant

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.