DuraVision Platinum: de nieuwste ontspiegeling voor jouw brillenglazen

90% van de brildragers draagt ontspiegelde glazen. We vragen er naar bij de aankoop of de opticien stelt het zelf voor. Maar wat is een ontspiegelingslaag eigenlijk?

Ontspiegelingslaag

Een ontspiegeling zorgt ervoor dat hinderlijke reflecties, voor- of achteraan op het glas, in de glazen worden weggenomen. Hierdoor zijn je ogen beter te zien door het glas, wat een mooier esthetisch resultaat geeft, ook op foto’s. Je ogen worden bovendien minder snel moe.

DuraVision Platinum

Een ontspiegeling is opgebouwd uit verschillende lagen. DuraVision Platinum, de nieuwste ontspiegeling van Zeiss, bestaat uit negen ultradunne coatinglagen die dicht opeengeplakt zijn. Dit resulteert in een brillenglasoppervlak dat driemaal harder bestand is tegen krassen dan de vorige generatie.

 

Voordelen

  • Robuuster

Brillenglazen van ZEISS met een DuraVision® Platinum-coating zijn driemaal zo hard is als de vorige generatie harde kunststof brillenglazen van ZEISS met een antireflectie-coating.

  • Vuilafstotend

De antistatische laag zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet naar het glasoppervlak getrokken worden, daardoor blijven de brillenglazen langer schoon.

  • gemakkelijk te reinigen

De supergladde Clean-Coatlaag zorgt ervoor dat de brillenglazen gemakkelijker schoon gemaakt kunnen worden.

  • Anti-reflecterende eigenschappen

Een weinig opvallende blauwe reflectiekleur vergroot de lichtdoorlating van het glas en biedt daardoor een nog helderder zicht.

Winkelwagen
Scroll naar boven