Eva’s 3 favoriete zonnebrillen: Linda Farrow, Fendi & Oakley

Als laatste deze zomer stelt onze collega Eva haar 3 favoriete of unieke sunnies aan je voor! Er slechts 3 selecteren is niet evident, want de collecties worden zowat dagelijks aangevuld met de mooiste nieuwigheden…

Eva’s top 3 sunnies

1. Linda Farrow

Deze oversized statement zonnebril van Linda Farrow is mijn absolute topper voor deze zomer! De bril is volledig gemaakt uit titanium. De bovenkant van het frame is zilverkleurig, terwijl het gouden gedeelte is afgewerkt met 22 karaat goud. Bruine dégradé zonneglazen zorgen voor een lichte en elegante gloed op het gezicht. Dé perfecte zomerlook.

De Linda Farrow brillen en zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel.

2. Fendi – Can Eye

Fendi pakt deze zomer uit met de vrouwelijke Can Eye zonnebrillen: een heel fijn, oversized en hoekig model. De zonnebril is afgewerkt met studs bovenaan en verkrijgbaar in 4 prachtige pasteltinten. Je spotte deze topper vast al op jouw Instagram feed! De glazen zijn licht van kleur, het bewijs dat de ‘citylenses’ trend nog steeds helemaal in is.

Citylenses zijn in feite lichte zonneglazen, die je vaak in een regenboog van kleuren vindt. Een zonnebril met citylenses hoef je dus niet uit te doen wanneer je een winkel of koffiebar binnenstapt. Je zonnebril is je accessoire! We spotten deze trend ook bij andere merken zoals Gucci of Dior. Een mooi voorbeeld zijn de nieuwe Dior SoReal POP sunnies.

[lammerant_products_feed ids=”11296,11291,11704,10795″ columns=”4″]

3. Oakley – Radar Pace

Tot slot nog eentje voor onze sporters. De Oakley Radar Pace begeleid jou tijdens het fietsen of lopen. Via bluetooth verbind je de bril met je smartphone. Zo kan je je hartslag, km/u, trainingen… opvolgen. Bovendien kan je door de ingebouwde oorset naar muziek luisteren en oproepen ontvangen. Want je telefoon opnemen tijdens het lopen, is niet echt evident 🙂

Kom alle Oakley sportbrillen en sportspecifieke zonneglazen ontdekken in de winkel!

Eva

Winkelwagen
Scroll naar boven