Eva’s top 3: fashion forward met Lindberg n.o.w.

1. Lindberg N.O.W.

Het Deense brillenmerk Lindberg stelde op de optiekbeurs in Parijs, eind december 2016, 3 nieuwe vormen uit hun n.o.w. collectie voor. Lindberg blijft trouw aan minimalistisch design, maar meer fashion forward. Deze bril combineert een voorstuk in composiet met ultralichte titanium veren en een dubbele neusbrug.

Ik koos voor deze ronde bril omdat het voor mij de meest edgy look creëert, speels en toch stijlvol. Mensen die houden van design zullen bij de N.O.W. collectie van Lindberg zeker aan hun trekken komen.

2. Linda Farrow

Who doesn’t love Linda Farrow? Handgemaakte monturen bestaande uit een prachtige combinatie van 18-22 karaat verhuld titanium en Japanse acetaat! I like 😉 Daarbovenop zijn de brillen en zonnebrillen jong, stijlvol, plezant en heel licht. Dit najaar zien we vooral veel poedertinten bij Linda Farrow, de combinatie van brons met rosé, lichtroze, caramel, transparant… Ideaal om een warme gloed over je gezicht te creëren.

3. Lucas de Stael ‘Vivarium edition’

Ik houd van ambacht en aparte materialen, ze geven steeds iets extra, iets ruw. Ons exclusief brillenmerk Lucas De Staël pakt uit met de ‘Vivarium’ collectie. In deze brillenreeks gebruikt hij 3 soorten exclusief leder: iguana, galuchat en krokodil.

De iguana, een soort hagedis, creëert een heel natuurlijk getextureerd patroon. De galuchat reeks is ontworpen uit de binnenkant van de huid van een pijlstaartrog. Die wordt heel fijn geschuurd. Het uiteindelijke resultaat is een glanzende en gepolijste mozaïek. Tot slot zijn er nog de brillen in krokodillenleer. De brillen worden aan de binnenkant steeds afgewerkt met kalfsleder voor een ultra licht en comfortabel gevoel.

De ‘Vivarium’ brillen zijn er zowel voor mannen als vrouwen, per uitgave zijn er steeds meerdere modellen ter beschikking. Leuk weetje: bij elke Vivarium bril horen bijpassende manchetknopen en oorbellen 😉

Eva

Winkelwagen
Scroll naar boven