Evelynes 3 favoriete sunnies: Gucci, Bottega Veneta & Celine

Eerder stelde onze collega Josfien reeds haar 3 favoriete sunnies uit de nieuwe zomercollecties voor. Zij geeft de fakkel door aan Evelyne!

Evelynes 3 FAVORIETE ZONNEBRILLEN

Gucci – 0084S

Mijn favorietje voor als het net iets opvallender mag zijn. Oversized, de signature Gucci-kleuren en opvallende logo’s op de veren. Gespot bij bloggers als Chiara Ferragni en Annabel Pesant. De zonnebril die zelf je meest basic outfit een wauw-effect geeft. Deze Gucci zonnebril bestaat ook in een meer vierkante/rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

[lammerant_products_feed ids=”10229, 10232,10237 ” columns=”3″]

Bottega Veneta

Deze Bottega Veneta zonnebril vind ik ook een echte topper! Vlakke glazen zijn deze zomer niet weg te denken. Dit model is bovenaan afgewerkt met een lederen accent waarin het typische Intrecciato motief gegraveerd is. Een stijlvolle, vrouwelijke look met Italiaanse allures. Een subtiele zilveren spiegel maakt het geheel af en zorgt voor optimale bescherming tegen de zon!

[lammerant_products_feed ids=”9311, 9047,10689 ” columns=”3″]

Céline – Thin Ella

Een nieuwkomer binnen de Céline collectie is de Thin Ella. Gekenmerkt door de ronde glazen en dubbele neusbrug. De dubbele neusbrug zien we ook bij de Prada SPR 51S, DiorSynthesis01 en Gucci GG0061S. Een echte trend deze zomer dus! Ideaal voor mannen met een fijn gezicht die voor een hippe look gaan.

Evelyne

Winkelwagen
Scroll naar boven