Evelynes top 3: pops of pink versus metallics!

Achter optiek Lammerant staat een gepassioneerd en gedreven team van 5 personen: Lieven, Chris, Evelyne, Eva en Josfien. Elk van ons heeft z’n eigen stijl en dus ook een aantal favoriete brillen. Net zoals de voorbij zomer, stellen we jullie onze 3 lievelingsbrillen uit de nieuwste herfst/wintercollectie voor. Evelyne geeft het startschot!

Evelynes top 3

1. Bottega Veneta

Op nummer 1: een bril van Bottega Veneta. Nuderoze en goud: mijn favoriete combinatie! Deze montuur van Bottega Veneta is voor mij een absolute topper. De goudkleurige metalen rand rond het acetaten frame is subtiel gegraveerd met het iconische Intrecciato motief, typerend voor Bottega Veneta. De veren bevatten klinknagels die we ook terug zien in de handtassen. Titanium neuspads zorgen voor extra lichtheid. #LOVE

[lammerant_images]

Op nummer 1 in Evelynes top 3: Bottega Veneta

[/lammerant_images]

2. Stella McCartney

Stella McCartney – jawel, dochter van Paul – doet het al enkele jaren goed als modeontwerpster. Begin dit jaar bracht ze haar eerste eyewearcollectie uit. Een deel van de brillen en zonnebrillen zijn afgewerkt met de typische chain, gekend van haar Falabella-handtas. Maar voor mij sprong deze montuur er echt wel tussen uit door de colour blocking: koraal in combinatie met havanakleurig acetaat. Het logo staat bovenaan in de veer gegraveerd.

Leuk weetje: Stella McCartney brillen worden vervaardigd uit bioacetaat waarvan 50% afkomstig is uit natuurlijke bronnen.

3. Dior

Metaal en rond: één van de laatste trends in brillenland. Deze zilverkleurige pantos van Dior Homme springt er echt tussen uit. Een tijdloze look voor mannen die houden van klassiekers met net dat tikje extra. Vederlicht om te dragen.

Wat vind je van mijn top 3? Laat het gerust weten in jouw reactie!

Evelyne

Winkelwagen
Scroll naar boven