back to top

Benieuwd naar de nieuwste Chanel brillen en zonnebrillen? Geloof ons, de collectie is prachtig! Ontdek ze zelf tijdens ons exclusief Chanel fashionweekend op 29, 30 en 31 maart.

Chanel Fashionweekend

Samen met Chanel organiseren we opnieuw een exclusieve voorstelling van de lente/zomer 2019 brillen en zonnebrillen! Een van de belangrijkste thema’s is uiteraard de Absolute Chain of Secret Chain collectie. Daarover kon je op onze blog al meer lezen.

Drie nieuwe thema’s voor de aankomende zomer zijn ‘Cotton Blue’, ‘Miss Rope’ en ‘Eye’conic Animation’. De ‘Cotton Blue’ brillen en zonnebrillen hebben steeds verschillende accenten in denim, terwijl de ‘Miss Rope’ collectie met handgeweven touw rondom de veren of gevlochten rondom de zonnebril. Moeilijk om uit te leggen, dus kom gewoon kijken ­čśë

Ben je niet vies van opvallende details? De ‘Eye’conic Animation’ zonnebrillen springen in het oog op door hun massieve look, maar vooral door het opvallende Chanel logo op de veren. Durf je?

Make-up + goodiebag

Tijdens dit unieke fashionevent zal de volledige Chanel collectie aanwezig zijn.┬áBreng dus gerust je vriendinnen of partner mee, iedereen welkom! Wij zetten alvast de champagne koel ­čśë┬áBij aankoop van een Chanel bril of zonnebril krijg je een leuke goodiebag met daarin enkele Chanel goodies. Say no more!

Waar en wanneer?

Optiek Lammerant: Priv├ęparking achteraan de winkel (via inrit tussen optiek Lammerant en hoorcentrum Lapperre)

Vrijdag 29 maart: 9u – 12u & 13u30 – 18u30
Zaterdag 30 maart: 9u – 18u
Zondag 31 maart: 10u – 17u

Zaterdag kan je genieten van persoonlijk make-up advies van een Chanel make-up artist. Aan de hand van enkele tips, leert ze jou jouw ogen perfect in de kijker te zetten! Gelieve voor 25 maart jouw reservatie hiervoor door te geven via mail naar info@optieklammerant.be of telefonisch op 09/386.22.73.

Meer weten? Op het Facebook event van deze Chanel voorstelling zullen we regelmatig iets posten.

Graag tot dan!

Team Lammerant