25/01/2018Save the date: Fashion Night DeinzeDinsdag 20 februari 2018

25/01/2018
Save the date: Fashion Night Deinze

Wij doen mee aan de Fashion Night! Dinsdagavond 20 februari stellen we jullie graag de mooiste zonnebrillen uit de nieuwe zomercollecties voor.

Fashion Night Deinze

Benieuwd naar de eyeweartrends voor zomer 2018? Tijdens de Fashion Night ontdek je de nieuwste zonnebrillen voor man en vrouw. Samen met tal van andere modezaken uit Deinze maken we er opnieuw een memorabele avond van. De modeshow gaat door in de Brielpoort (Deinze). Om 18u30 gaan de deuren open en om 20u start de show. Nadien is er nog een afterparty, dus vergeet je dansschoenen niet aan te doen 😉

Fashion Night betekent ook Fashion week! Vanaf maandag 19 tot en met zondag 25 februari krijg je 10% korting op alle zonnebrillen. De winkel is zondag 25/02 open van 10u tot 17u.

Tickets

Voorverkoop: € 20 – Aan de kassa: € 25 (beide inclusief glas cava)

Tickets kan je bij ons in de winkel of in het Dienstencentrum Leiespiegel verkrijgen. Alle aanwezigen krijgen een verrassingsgeschenk en maken kans om mooie prijzen te winnen. Meer info op www.beleefdeinze.be. Hopelijk tot dan!

Team Lammerant

Stay in touch

Blijf op de hoogte van onze events, acties & mooiste brillentrends! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Je ontvangt ongeveer iedere 6 weken een update 🙂

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief