FEB31st 2.0: minimum dikte, maximum sterkte

Sinds enkele jaren zijn brillen in hout aan een ware opmars bezig. Het Italiaanse FEB31st, een van de grondleggers van houten brillen, zoekt steeds naar nieuwe manieren om brildragers te verrassen. Zo kan je sinds oktober dit jaar hun ultrafijne en vederlichte houten brillen ontdekken.

Minimum dikte, maximum sterkte

In september 2015 vergezelde Kathrin Shuster het team van FEB31st. De jonge ontwerpster uit Berlijn, een gevestigde waarde in de brillenwereld, verrijkte de FEB31st collectie met enkele splinternieuwe modellen en technieken. Het basisrecept blijft hetzelfde: een ‘sandwich’ van 13 laagjes gekleurd hout. FEB31st’s geheime ingrediënt is de zogeheten ‘Flexy Soul‘. Dankzij deze dunne en flexibele stalen kern slaagt FEB31st erin ongezien dunne, maar toch uitermate sterkte monturen te creëren. Zo kiest het merk resoluut voor verbeterde kwaliteit, functionaliteit en comfort.

FEB31st 2.0, a new wooden era

Volgens FEB31st is de toekomst van de houten brillen er één gekenmerkt door extreme lichtheid, minimale diktes en elegante lijnen. Gedreven door hun wens om fijne en comfortabele houten brillen te ontwerpen, stelt FEB31st 7 nieuwe modellen voor. Daarnaast zijn er 4 kleuren toegevoegd aan hun kleurenpalet. Petrol, een moderne benzineblauwe kleur en 3 verschillende houtpatronen met strepen. 

Benieuwd naar het FEB31st kleurenspel? Kom de nieuwe brillen vanaf heden proberen in de winkel.

Winkelwagen
Scroll naar boven