03/12/2019Save the date: opendeurdagen 13, 14 en 15 decemberEVENTS

03/12/2019
Save the date: opendeurdagen 13, 14 en 15 december

Save the date! Tijdens het opendeurweekend in december zetten we enkele unieke brillenmerken in de kijker. Geniet van een heerlijke glaasje champagne en laat je verleiden door de nieuwe wintercollecties.

opendeurdagen 13, 14 en 15 december

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant. De hele maand december mag je, bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte, een enveloppe kiezen uit onze cadeautjesboom. Je gaat sowieso met een leuk geschenk naar huis!

Daarnaast zijn er onze opendeurdagen op 13, 14 & 15 december. Hét ideale moment om jezelf, nog voor de feestdagen, in het nieuw te steken! Tijdens het opendeurweekend stellen we je graag onze nieuwste brillenmerken Christian Roth, Rolf, Balenciaga of Garrett Leight voor. Bovendien kan je dat weekend de complete collectie van Lindberg Horn en Lindberg Precious ontdekken. Geniet van dit alles in een gezellige sfeer met een hapje en drankje.

290 M2 aan brillenmode

Bij de zoektocht naar de perfecte bril spelen heel wat factoren een rol. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welk montuur bij welk gezicht past. Uiteraard moet jouw nieuwe bril aansluiten bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken als Chanel, Dita en Elie Saab tot nichemerken zoals het Belgische Hoet of handgemaakte Lucas de Staël. We zijn trots onze passie voor optiek te mogen delen met enkele unieke spelers die hun plaatsje bij optiek Lammerant meer dan waard zijn!

Bovendien volgen we laatste trends voor jou op de voet. Fijne metalen monturen – zowel rond als vierkant – zijn niet meer weg te denken. Ook de zogenaamde ‘combiné’, een bril die metaal en acetaat combineert, doet het goed!

Samen bekijken we welke montuur en welk type brillenglas het best past bij jouw activiteiten.

Op onze blog lees je meer de mooiste trends & nieuwste acties.

 

Het ideale eindejaarsgeschenk

Op zoek naar het perfecte geschenk voor Kerst & Nieuw? In de winkel vind je hippe brillenetuis, de mooiste frame chains, stijlvolle opbergboxen voor je brilcollectie, hoornen kettingen en armbanden of schenk simpelweg een cadeaubon van optiek Lammerant 😉 Meer inspiratie ontdek je in deze blog.

Tot dan & fijne feesten!

Team Lammerant

Ruime parking achteraan de winkel (via inrit tussen optiek Lammerant en hoorcentrum Lapperre).

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.