back to top
Opendeurdagen op 16, 17 en 18 december - optiek Lammerant

Save the date! Tijdens het opendeurweekend in december zetten we enkele unieke brillenmerken in de kijker. Geniet van een heerlijk glaasje champagne en laat je verleiden door de nieuwe wintercollecties.

Opendeurdagen 16, 17 en 18 december

Kom langs tijdens de opendeurdagen op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december. Ontdek de nieuwste brillenmode terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Hét ideale moment om jezelf, nog voor de feestdagen, een nieuwe look aan te meten!

Wist je dat we er sinds kort enkele nieuwe brillenmerken bij hebben? Zo kregen de tijdloze brillen van Lunor, net als de unieke designs van Zwitsers brillenmerk Akoni een plaatsje onder ons dak. Tijdens het opendeurweekend stellen we ze graag aan jou voor. Of kom langs en ontdek de nieuwe collecties van gevestigde waarden als Theo, Chanel, Tom Ford, Cartier… Samen bekijken we welke montuur en welk type brillenglas het best past bij jouw activiteiten.

Openingsuren tijdens de opendeurdagen:
Vrijdag 16 december: 9u – 12u & 13u30 – 18u30
Zaterdag 17 december: 9u – 18u
Zondag 18 december: 10u – 17u

Opendeurdagen op 16, 17 en 18 december - optiek Lammerant
5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant

Gratis champagne!

Geraak je er dat opendeurweekend net niet? Niet getreurd, december is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant! De hele maand december krijg je, bij aankoop van een bril of zonnebril, een fles champagne cadeau.

Het ideale eindejaarsgeschenk

Op zoek naar het perfecte geschenk voor Kerst & Nieuw? Wat denk je van een leuk geschenk waar je bovendien jouw lokale handelaar mee steunt? Verras je familie of vrienden met een cadeaubon van optiek Lammerant.

Wil je deze feestdagen origineel uit de hoek komen? Geef dan een kleurrijke brillenketting of stijlvolle brillenbox cadeau. Het merendeel van onze accessoires zijn zowel in de winkel, als op de webshop verkrijgbaar. Ontdek meer cadeau inspiratie op de blog.

Opendeurdagen op 16, 17 en 18 december - optiek Lammerant
Opendeurdagen op 16, 17 en 18 december - optiek Lammerant

290 m2 aan brillenmode

Bij de zoektocht naar de perfecte bril spelen heel wat factoren een rol. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welk montuur bij welk gezicht past. Uiteraard moet jouw nieuwe bril aansluiten bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken zoals Chanel, Cartier of Lindberg tot nichemerken als het Belgische Hoet of de handgemaakte, leren brillen van ontwerper Lucas de Staël.

We zijn trots onze passie voor optiek te mogen delen met enkele unieke spelers die hun plaatsje bij optiek Lammerant meer dan waard zijn! Bovendien volgen we mooiste brillentrends voor jou op de voet. In deze blog lees je alles over de nieuwste brillentrends.

Fijne feestdagen!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.