Opendeurdagen 15, 16 en 17 december

Optiek Lammerant bestaat 65 jaar! Dat vieren we tijdens de opendeurdagen op 15, 16 en 17 december met de mooiste brillenmode & een gratis goodiebag bij aankoop.

Opendeurdagen 15, 16 en 17 december

Jawel, optiek Lammerant bestaat 65 jaar! Kom langs tijdens de opendeurdagen op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december. Ontdek de nieuwste brillenmode terwijl je geniet van een hapje en een glaasje champagne. Hét ideale moment om jezelf, nog voor de feestdagen, een nieuwe look aan te meten!

Dat weekend kan je bovendien als eerste de nieuwe zomercollectie van Celine & Loewe ontdekken. Of probeer de brillencollectie van gevestigde waarden als Theo, Chanel, Lindberg, Cartier… Samen bekijken we welke montuur en welk type brillenglas het best past bij jouw activiteiten.

Ter gelegenheid van ons 65-jarig bestaan krijg je dat weekend, bij aankoop van een bril of zonnebril, een schitterende goodiebag cadeau!

Openingsuren tijdens de opendeurdagen:
Vrijdag 15 december: 9u – 12u30 & 13u30 – 18u
Zaterdag 16 december: 9u – 18u
Zondag 17 december: 10u – 17u

Opendeurdagen op 15, 16 en 17 december - optiek Lammerant
Opendeurdagen op 15, 16 en 17 december - optiek Lammerant

Count the memories, not the calories

Kan jij er helaas niet bij zijn tijdens ons opendeurweekend?

Niet getreurd, december is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant! De hele maand december krijg je, bij aankoop van een bril of zonnebril, in beide winkels een restaurantbon cadeau.

Opendeurdagen op 15, 16 en 17 december - optiek Lammerant
Opendeurdagen op 15, 16 en 17 december - optiek Lammerant

290 m2 aan brillenmode

Bij de zoektocht naar de perfecte bril spelen heel wat factoren een rol. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welk montuur bij welk gezicht past. Bovendien volgen we de mooiste brillentrends voor jou op de voet.

Uiteraard moet jouw nieuwe bril aansluiten bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken zoals Chanel, Cartier of Lindberg tot nichemerken als het Belgische Hoet of de handgemaakte, leren brillen van ontwerper Lucas de Staël.

We zijn trots onze passie voor optiek te mogen delen met enkele unieke spelers die hun plaatsje bij optiek Lammerant meer dan waard zijn.

Opendeurdagen op 15, 16 en 17 december - optiek Lammerant

Het ideale eindejaarsgeschenk

Op zoek naar een leuk geschenk? Verras je familie of vrienden met een cadeaubon van optiek Lammerant. Onze gift voucher is ook verkrijgbaar op de webshop.

Wil je deze feestdagen origineel uit de hoek komen? Geef dan een kleurrijke brillenketting of stijlvolle brillenbox cadeau. Ontdek meer cadeautips op de blog.

Fijne feestdagen!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven