Fendi Karligraphy: een ode aan Lagerfeld

Begin dit jaar overleed modeontwerper Karl Lagerfeld op 85-jarige leeftijd. Tot de laatste dag was hij aan het werk bij modehuis Chanel. Na de aankondiging van z’n overlijden stond de wereld  voor heel wat fashionista’s even stil. Want weinig ontwerpers hebben zo hun stempel op mode kunnen drukken als Lagerfeld.

Fendi Karligraphy: een ode aan Lagerfeld

Hoewel Lagerfeld onlosmakend verbonden is met Chanel, ontwierp hij ook regelmatig voor Fendi. Reden genoeg voor dit couturehuis om een ode te brengen aan Lagerfeld in hun FW 19/20 collectie. Ze vervingen het dubbele FF-logo, ontworpen door Lagerfeld, door een sierlijk geschreven F. Vandaar ook de benaming ‘Karligraphy’. Een woordspeling met de naam Karl Lagerfeld en het feit dat de anders strakke vormgeving van de F vervangen werd door een F in calligrafie.

Deze opvallende runway zonnebril is toch wel onze favoriet. Hij springt eruit door zijn frameless design met een combinatie van twee kleuren. Afgewerkt met het Karligrafie-logo als eerbetoon.  Shop ’em online of probeer hem in de winkel. Neem zeker ook een kijkje naar de overige Fendi sunnies!

[lammerant_products_feed ids=”21879, 21508, 21473,  21889″ columns=”4″]

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven