14/12/2017Fendi PeekabooOntdek de nieuwe brillen & zonnebrillen

14/12/2017
Fendi Peekaboo

Ontdek de Fendi Peekaboo brillen & zonnebrillen nu in de winkel of op onze webshop.

Fendi Peekaboo brillen & zonnebrillen

In de designs van modehuis Fendi zien we dikwijls terugkerende details zoals het gebruik van het dubbele F-logo of driehoeken. Daarnaast spotten we speelse effecten zoals studs & colourblocking. Zo was er voorbije zomer de Fendi Can Eye reeks. Die zonnebrillen herkende je meteen aan de studs op beide hoeken van de zonnebrillen. Speels, maar oh zo vrouwelijk!

Ook de nieuwste Fendi Peekaboo zonnebrillen zijn toch wel een applausje waard. Fendi besteedde veel aandacht aan de afwerking van deze reeks. Net zoals de Fendi Peekaboo handtassen zijn de branches van de zonnebrillen afgewerkt met een elegant draaislotje. Het geheel maakt zowel de brillen als zonnebrillen erg stijlvol en tijdloos. De collectie bestaat zowel uit klassieke vierkante vormen als verleidelijke cat-eye monturen.

A Day with Peekaboo

De speelse animatie bij de Peekaboo eyewear collectie is getekend door de Italiaanse illustrator Cinzia Zennochine. Het filmpje kreeg de toepasselijke naam ‘A Day with Peekaboo’. Ga mee op ontdekking tussen betoverende parken & hippe cocktailfeestjes!

Fendi Fan? Of gewoon verliefd op de nieuwe Peekaboo collectie? Kom ze nu ontdekken in de winkel of shop de sunnies online!