01/10/2018Glasacties herfst/winter 2018ACTIES

01/10/2018
Glasacties herfst/winter 2018

Een overzicht van onze glasacties voor herfst/winter 2018 in samenwerking met onze leveranciers ZEISS en Hoya.

Glasacties najaar 2018

Gratis Virtual reality bril OF ultrasoon reinigingstoestel

Bij aankoop van ZEISS brillenglazen krijg je er gratis een VR-bril bij. Zijn jouw glazen van Hoya, dan krijg je een ultrasoon reinigingstoestel cadeau! Wij begeleiden je graag in je keuze naar het type glas dat best bij je activiteiten past.

Verlenging zonneglasactie = 50% korting*

Dit najaar blijf je genieten van onze zonneglasactie = 50 % korting bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Je krijgt dus 2 zonneglazen voor de prijs van 1! Kan je wel een nieuwe zonnebril op sterkte gebruiken of zit er nog een reisje naar de zon in deze winter? Ontdek nu de splinternieuwe najaarscollecties. Nieuwe zonneglazen in een bestaande zonnebril? Ook dan geniet je van deze voordeelprijs. Vraag ernaar in de winkel!

*De zonneglasactie geldt voor zowel unifocale als multifocale zonneglazen, ongeacht sterkte en/of kleur.

Tweede paar glazen aan de helft van de prijs

Bij optiek Lammerant krijg je jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs. Op die manier kan je vlot van look wisselen. Casual op het werk en een chiquere bril in het weekend, bijvoorbeeld. Of misschien wens je een reservebril voor in de wagen? Want wist je dat zo’n reservebril in heel wat Europese landen (zoals Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland of Zwitserland) verplicht is?

Of opteer voor een computerbril zodat je vlot kan schakelen tussen computer- en leesafstand. In de winkel geven we je met plezier meer advies.

*Deze actie is niet cumuleerbeer & enkel geldig op identieke brillenglazen: unifocaal/multifocaal en dezelfde dioptrie. Het 2e paar glazen dient binnen een maand na de eerste aankoop aangekocht te worden.

 

Kom vrijblijvend langs in de winkel en ontdek onze collecties!

Team Lammerant

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.