12/09/2017Glasacties herfst/winter 2017

12/09/2017
Glasacties herfst/winter 2017

Een overzicht van onze glasacties voor herfst/winter 2017.

Glasacties najaar 2017

Verlenging zonneglasactie = 50% korting*

Dit najaar blijf je genieten van onze zonneglasactie = 50 % korting bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Je krijgt dus 2 zonneglazen voor de prijs van 1! Kan je wel een nieuwe zonnebril op sterkte gebruiken of zit er nog een reisje naar de zon in deze winter? Ontdek nu de splinternieuwe najaarscollecties. Nieuwe zonneglazen in een bestaande zonnebril? Ook dan geniet je van deze voordeelprijs. Vraag ernaar in de winkel!

*De zonneglasactie geldt voor zowel unifocale als multifocale zonneglazen, ongeacht sterkte en/of kleur.

 

Tweede paar glazen aan de helft van de prijs

Wist je dat je bij optiek Lammerant het 2e paar glazen aan de helft van de prijs krijgt? Op die manier kan je vlot van look wisselen. Casual op het werk en een chiquere bril in het weekend, bijvoorbeeld. Of misschien wens je een reservebril voor in de wagen. Want wist je dat zo’n reservebril in heel wat Europese landen (zoals Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, …) verplicht is?

Of opteer voor een computerbril zodat je vlot kan schakelen tussen computer- en leesafstand. In de winkel geven we je met plezier meer advies.

*Deze actie is niet cumuleerbeer & enkel geldig op identieke brillenglazen: unifocaal/multifocaal en dezelfde dioptrie. Het 2e paar glazen dient binnen een maand na de eerste aankoop aangekocht te worden.

 

Kom vrijblijvend langs in de winkel en ontdek onze collecties!