02/12/2020Gratis champagne bij aankoop van een (zonne)brilACTIES

02/12/2020
Gratis champagne bij aankoop van een (zonne)bril

In december krijg je bij aankoop van een bril of zonnebril een gratis fles champagne. Zondag 20 december is de winkel bovendien open van 10u tot 17u. Vier jij oud & nieuw ook met een nieuwe look?

gratis champagne bij aankoop van een (zonne)bril

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant. En ook dit jaar willen we – als het even kan – met een knaller afsluiten. Daarom krijg je in december, bij aankoop van een bril of zonnebril, een gratis fles champagne. Bubbels voor je bubbel! We vergeten de contactlensdragers zeker niet. Zo krijg je bij aankoop van lenzen een ontsmettingsspray voor de handen. De Haan hand sanitizers zien er niet enkel leuk uit, ze ruiken ook bijzonder lekker.

Met maar liefst 290 m2 aan brillenmode en aparte meet- en onderzoeksruimtes willen we jullie op alle vlakken bijstaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, contactlenzen wil proberen of twijfelt over het beste type brillenglas voor jouw dagdagelijkse activiteiten. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring – jawel, optiek Lammerant bestaat sinds 1958 – mag je rekenen op eerlijk en correct advies.

290 M2 aan brillenmode

Bij de zoektocht naar de perfecte bril spelen heel wat factoren een rol. Jouw niet bril moet niet alleen passen bij je gezicht, maar uiteraard ook bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken als Chanel, Dior, Celine of Tom Ford tot typische brillenmerken als Theo of Lindberg. Daarnaast bieden we een plekje aan heel wat exclusieve spelers. Zo vindt u bij ons handgemaakte brillen in buffelhoorn, hout, leder en leisteen of 3D-geprinte frames van het Belgische merk Hoet.

Welk brillenglas kies ik?

Van A(rchitect) tot Z(orgkundige): we hebben voor iedereen een geschikt brillenglas. Eerst informeren we naar jouw dagdagelijkse activiteiten, job en hobby’s. Niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat we met die info het beste type brillenglas kunnen adviseren. Dat kan een multifocaal brillenglas zijn, maar evengoed een bureaubril die jou bij langdurig computerwerk maximaal comfort biedt.

Wij zorgen voor een veilige winkelervaring en ontsmetten na iedere klant de gebruikte toestellen en gepaste brillen. Zo kan jij in alle veiligheid een nieuwe bril kiezen en 2021 inzetten met een gloednieuwe look! Op onze Instagram of Facebook kan je zeker en vast al wat inspiratie opdoen.

Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant Deinze

Het ideale eindejaarsgeschenk

Op zoek naar het perfecte geschenk voor Kerst & nieuw? In de winkel vind je heel wat kleurrijke brillenkettingen, maar bijvoorbeeld ook een handige en stijlvolle opbergbox voor brillen. Of verras familie en vrienden met een cadeaubon van optiek Lammerant. Een leuk geschenk waar je bovendien de lokale handelaar mee steunt. Je koopt onze cadeaubonnen zowel online als in de winkel.

Meer cadeautips ontdek je in deze blog.

Fijne feestdagen!

Team Lammerant

Ruime parking achteraan de winkel (via inrit tussen optiek Lammerant en hoorcentrum Lapperre).

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.