back to top
Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant Deinze

Vier jij de feestdagen met een nieuwe look? In december krijg je bij aankoop van een bril of zonnebril een fles champagne cadeau.

 

Gratis champagne bij aankoop van een (zonne)bril

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant. En ook dit jaar willen we met een knaller afsluiten. Daarom krijg je in december, bij aankoop van een bril of zonnebril, een gratis fles champagne. Want een bubbeltje smaakt altijd! We vergeten de contactlensdragers zeker niet. Zo krijg je bij aankoop van lenzen een ontsmettingsspray voor de handen. De Haan hand sanitizers zien er niet enkel leuk uit, ze ruiken ook bijzonder lekker.

Met maar liefst 290 m2 aan brillenmode en aparte meet- en onderzoeksruimtes willen we jou op alle vlakken bijstaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, contactlenzen wil proberen of twijfelt over het beste type brillenglas voor jouw dagdagelijkse activiteiten. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring – jawel, optiek Lammerant bestaat sinds 1958 – mag je rekenen op eerlijk en correct advies.

Jouw bril moet niet alleen passen bij je gezicht, maar uiteraard ook bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken als Chanel, Dior, Celine of Tom Ford tot typische brillenmerken als Theo of Lindberg. Daarnaast bieden we een plekje aan heel wat exclusieve spelers. Zo vindt je bij ons handgemaakte brillen in buffelhoorn, hout, leder en leisteen of 3D-geprinte frames van het Belgische merk Hoet. Met meer dan 40 brillenmerken onder een dak hebben we ongetwijfeld dé perfecte bril voor jou in huis…

 

Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant Deinze

 

Opendeurweekend december 2021

We verwelkomen jullie graag tijdens het opendeurweekend op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december. Ontdek de nieuwste brillenmode voor 2022 terwijl je geniet van een hapje en een drankje! Die zondag 19/12 is de winkel geopend van 10u tot 17u.

We zorgen voor een gezellige, maar bovenal veilige winkelervaring. We ontsmetten na iedere klant de gebruikte toestellen en gepaste brillen. Zo kan jij in alle veiligheid een nieuwe bril kiezen en 2022 inzetten met een gloednieuwe look. Op onze Instagram of Facebook kan je zeker en vast al wat inspiratie opdoen.

 

Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant Deinze

 

Het ideale eindejaarsgeschenk

Op zoek naar het perfecte geschenk voor Kerst & Nieuw? In de winkel vind je heel wat kleurrijke brillenkettingen, maar bijvoorbeeld ook een handige en stijlvolle opbergbox voor brillen. Of verras familie en vrienden met een cadeaubon van optiek Lammerant. Een leuk geschenk waar je bovendien de lokale handelaar mee steunt. Je koopt onze cadeaubonnen zowel online als in de winkel.

Meer cadeautips ontdek je in deze blog.

Fijne feestdagen!

Ruime parking achteraan de winkel (via inrit tussen optiek Lammerant en hoorcentrum Lapperre).