back to top
Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant

Vier jij de feestdagen met een nieuwe look? In december krijg je, bij aankoop van een bril of zonnebril, een fles champagne cadeau.

Gratis champagne bij aankoop van een (zonne)bril

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant. En ook dit jaar willen we met een knaller afsluiten. Daarom krijg je in december, bij aankoop van een bril of zonnebril, een gratis fles champagne. Want een bubbeltje smaakt altijd!

Met maar liefst 290 m2 aan brillenmode en aparte meet- en onderzoeksruimtes willen we jou op alle vlakken bijstaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, contactlenzen wil proberen of twijfelt over het beste type brillenglas voor jouw dagdagelijkse activiteiten. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring – jawel, optiek Lammerant bestaat sinds 1958 – mag je rekenen op eerlijk en correct advies.

Jouw bril moet niet alleen passen bij je gezicht, maar uiteraard ook bij je stijl en persoonlijkheid. Daarom beschikken we over een ruim aanbod: van luxemerken als Chanel, Dior, Celine of Tom Ford tot typische brillenmerken als Theo of Lindberg. Daarnaast bieden we een plekje aan heel wat exclusieve spelers. Zo vindt je bij ons handgemaakte brillen in buffelhoorn, hout, leder en leisteen of 3D-geprinte frames van het Belgische merk Hoet. Met meer dan 40 brillenmerken onder een dak hebben we ongetwijfeld dé perfecte bril voor jou in huis…

Opendeurdagen op 16, 17 en 18 december - optiek Lammerant
Gratis champagne bij aankoop van een bril - Optiek Lammerant

Opendeurweekend december

Genieten van een hapje en een drankje terwijl je de nieuwste brillenmode ontdekt? Kom dan langs tijdens de opendeurdagen op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december. Zo kan je het 2023 inzetten met een gloednieuwe look! Op onze Instagram of Facebook kan je zeker en vast al wat inspiratie opdoen.

Die zondag 18/12 is de winkel geopend van 10u tot 17u.

5 originele kerstcadeaus

Op zoek naar het perfecte geschenk voor Kerst & Nieuw? In de winkel vind je heel wat kleurrijke brillenkettingen, maar bijvoorbeeld ook een handige opbergbox voor brillen. Of verras familie en vrienden met een cadeaubon van optiek Lammerant. Een leuk geschenk waar je bovendien de lokale handelaar mee steunt.

Meer cadeautips ontdek je in deze blog. Fijne feestdagen!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.