back to top

De exclusieve brillen en zonnebrillen van Elie Saab hebben we al even in huis, dus we vonden de tijd meer dan rijp voor een korte introductie.

Elie Saab luxe brillen & zonnebrillen

De meeste mensen kennen Elie Saab van de feeërieke bruidsjurken en luxueuze haute couture. Maar het modehuis brengt ook eigen brillen en zonnebrillen uit. De afwerking die we zien in de kledij en accessoires, trekt zich door in de eyewear collectie. Zo is iedere bril of zonnebril gemaakt uit met goud of palladium verguld metaal. Nog een belangrijk detail: alle Elie Saab zonnebrillen hebben ZEISS zonneglazen en garanderen 100% UV-bescherming.

[lammerant_products_feed ids=”20573, 20566, 20563, 13850″ columns=”4″]

All about the details

Daarnaast spotten we 3 herkenbare en terugkerende elementen.

1. Le Jardin

De nieuwe Elie Saab ‘Le Jardin’ zonnebrillen zijn geïnspireerd door het concept van gewichtloosheid. Voor deze collectie focust het modehuis op ambacht, iconische details en kostbare materialen. Dit oversized vlindermodel lijkt op een geheel van delicaat verweven garens, een knipoog naar de belangrijkste ambacht van het luxemerk.

2. Chaine

Elie Saabs Chaine brillen stralen een moderne vrouwelijkheid en luxueus vakmanschap uit. Het iconische Chaine-motief sluit perfect aan bij de verfijnde, maar tijdloze geest van de optische collectie.

3. Torsade

De Torsade brillen en zonnebrillen herken je aan de elegante, gevlochten veren. Of misschien is het volledige frame wel gevlochten? Het verschil met het Chain-motief is dat de Torsade afwerking een stuk zwaarder oogt. Die typerende afwerking is geïnspireerd op de iconische riemen van de Elie Saab handtassen. Het effect geeft deze tijdloze zonnebrillen een extra vrouwelijke uitstraling.

Op deze foto zie je links het torsade effect, onder een zonnebril met de chaine afwerking en helemaal rechts de prachtige ES043/S Le Jardin zonnebril.

 Shop Elie Saab zonnebrillen 

 

Stay tuned

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties, mooiste trends, events en acties? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. En neen, we overrompelen je niet met wekelijkse mails, dat is beloofd! 😉