Hoet Couture & Costume: 3D-geprinte brillen op maat

Houd je van uniek design, hecht je veel belang aan een duurzame lifestyle of ben je een grote fan van het Belgische brillenmerk Theo? Probeer dan zeker eens de Hoet Couture en Hoet Costume brillen.

Hoet Couture & costume: een unieke bril op maat

Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling bracht Belgisch brillenmerk Hoet hun 3D laser-geprinte brillen uit titanium, genaamd ‘Couture’, op de markt. Deze exclusieve brillen van de hand van Patrick Hoet, ook ontwerper bij Theo, vallen op door hun creativiteit en innovatief productieproces. De 3D printtechniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien – niet onbelangrijk – milieuvriendelijk. Er is amper verspilling van grondstoffen, er worden geen voorraden aangelegd en de bewuste consument gaat naar huis met een ecologisch, sociaal en ethisch verantwoord product.

Hoet Couture & Costume: 3D-geprinte brillen op maat - Optiek Lammerant

3D LASER-GEPRINTE BRILLEN IN TITANIUM

Wist je dat het maar liefst 9 uur duurt om 1 Hoet ‘Couture’ bril te printen? Tijdens het 3D laser-printen wordt titanium poeder verwarmd tot zo’n 1600 graden. Ieder frame bestaat uit meer dan 3000 laagjes. Je herkent een Couture bril ook steeds aan het opengewerkte en geweven uiterlijk, zoals het geprint honingraat design van model O2.

De Hoet ‘Costume’ reeks, gelanceerd enkele jaren na de start van de Couture brillen, combineert een polyamide basis met een geprint voorstuk in titanium. Je ontdekt alle modellen in de winkel, waar we ze nadien voor jou op maat laten printen. Zo kan de neusmaat, diameter van het glas, maar ook de lengte van de veren afgestemd worden op jouw gezicht. En dat is niet alles: jij kan bovendien kiezen om jouw naam – of roepnaam, geboortedatum… –  in de veren van de bril te laten graveren.

Probeer de Hoet brillen nu in de winkel

Kwaliteit en comfort blijven steeds de basisvereisten. Het titanium materiaal maakt de Hoet brillen roestvrij en licht, maar tegelijk heel sterk. Benieuwd? Kom deze Hoet monturen proberen in de winkel! Wens je graag een afspraak te maken, dan kan dat via het onderstaande formulier.

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven