J’adior zonnebrillen: logo mania bij modehuis Dior

Logo Mania! Je zag de trend vast al op jouw Instagram feed, bij het doorbladeren van een modemagazine of online shoppen. Logo’s zijn back in business. En de J’adior zonnebril is er een mooi voorbeeld van!

J’adior Dior

Modehuis Dior is een van de overduidelijke koplopers. De J’adior collectie, de eerste collectie van Maria Grazia Chiuri voor Dior, blaast de achternaam van de gekende couturier nieuw leven in! Met grote opschriften als ‘Dio(r)evolution’, opvallende logo’s en signature accessoires zal het geen vraag wezen waar jouw outfit vandaan komt.

Maria Grazia Chiuri, zowaar de eerste vrouwelijke designer bij het modehuis, stelt zo ook de J’adior zonnebril voor. Het design van deze exclusieve zonnebril is geïnspireerd door clip-on sunnies. Metalen accenten en speelse Dior logo’s maken ’em helemaal af!

https://www.youtube.com/watch?v=HpRaWzk_fAo

Exclusief verkrijgbaar bij Dior Flagshipstores

De J’adior zonnebril zal enkel verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Dior Flagshipstores. En daar hoort optiek Lammerant ook bij!

[lammerant_products_feed ids=”10448 ,10447″ columns=”2″]

Deze gelimiteerde sunnies zijn verkrijgbaar in wit met zwart opschrift of zwart met wit opschrift. Reserveren kan via info@optieklammerant.be of het onderstaande contactformulier. Wil je op hoogte gehouden worden zodra deze boutique stijl verkrijgbaar is? Via de webshop kan je inschrijven op productmeldingen! Kies gewoon je favoriete kleur 😉

Winkelwagen
Scroll naar boven