Exclusief Jimmy Choo Eyewear fashionweekend

Als allereerste optiekzaak wereldwijd organiseert optiek Lammerant, in samenwerking met Jimmy Choo, een uniek fashionevent met focus op eyewear!

meet jimmy choo

Het Britse modehuis Jimmy Choo staat gekend om het aanbod luxueuze en iconische accessoires. Naast de immer toonaangevende damesschoenen zijn ook handtassen, zonnebrillen, optische brillen, parfums, herenschoenen en sinds kort ook herenbrillen niet weg te denken. Het luxemerk wordt dan ook vaak gespot op de rode loper, net als de zonnebrillen op de neus van heel wat celebs & fashionista’s!

JIMMY CHOO FASHIONWEEKEND 25 & 26 MEI

Wat mag je verwachten van het fashionevent op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei? Eerst en vooral kan je, genietend van een glaasje champagne, de volledige eyewearcollectie ontdekken! Niet alleen de brillen en zonnebrillen, maar ook enkele van de nieuwste accessoires (hell yes!). Heel wat Jimmy Choo zonnebrillen zijn namelijk ontworpen met een knipoog naar de handtassen of pumps. Zo zien we terugkerende elementen als het gebruik van glitter, Swarovski-kristallen & verleidelijke contouren. Italiaans vakmanschap ten top!

Sinds dit jaar ontwerpt het modehuis ook herenbrillen. De Jimmy Choo man is een tikkeltje rock’n roll, trendy en houdt van tijdloze designs. Bij iedere aankoop uit de Jimmy Choo collectie, krijg je bovendien een stijlvol geschenk. Dus… save the date! Wij zorgen voor champagne, een unieke GIF-wall, muziek, food… Hopelijk tot dan!

Wanneer?

Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei: 9u – 20u

Waar?

Optiek Lammerant, Gaversesteenweg 44 Deinze

Meer info: https://business.facebook.com/events/377653176063543/

Hopelijk tot dan 😉

Team Lammerant

https://www.youtube.com/watch?v=Q-uFfuq3Tig

Winkelwagen
Scroll naar boven