Jimmy Choo Gotha: less bitter, more glitter!

De Jimmy Choo Gotha zonnebril herken je aan z’n ronde vorm met glitterwenkbrauw. Because there’s no such thing as enough glitter!

Gotha, de nieuwste musthave zonnebril van Jimmy Choo

Naast glamoureuze schoenen en handtassen, ontwerpt Jimmy Choo echte pareltjes van brillen en zonnebrillen. Net als alle andere accessoires, is iedere zonnebril gemaakt met aandacht voor detail. Denk maar aan vrouwelijke accenten zoals glitters, strass of Swarovski kristallen. De Jimmy Choo Gotha zonnebril, bovenaan afgewerkt met een glitters, vormt dus een perfecte weerspiegeling van het merk Jimmy Choo. Het glittergedeelte is gecreëerd uit het plexi materiaal waaruit ook de Candy Clutch handtas is ontworpen.

De Jimmy Choo Gotha sunnies bestaan in verschillende kleuren. De populairste kleur is waarschijnlijk zachtroze, maar daarnaast spotten we ook een zwarte, nachtblauwe en wijnrode versie! De zonnebril is afwerkt met heel fijne metalen branches voor een ultralicht en comfortabel gevoel.

Shop de Jimmy Choo Gotha zonnebril op onze webshop

[lammerant_products_feed ids=”9770, 9767, 9764″]

 ONTDEK ALLE Jimmy Choo zonnebrillen

Jimmy Choo Gotha zonnebril: less bitter, more glitter!

Let’s Stay in touch

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in brillenland, onze acties of leuke weetjes? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief. Je ontvangt als eerste onze updates!

Winkelwagen
Scroll naar boven