Shine bright like a diamond!

Na Saint Laurent en Stella McCartney eyewear, verwelkomen we een nieuw merk in onze winkel. Hello Jimmy Choo!

Jimmy Choo, een accessoire icoon

In 1996 begint het verhaal van Jimmy Choo. De ontwerper opent op dat moment z’n eerste, kleine boetiek met schoenen in Oost-Londen. Prinses Diana was een van de eerste beroemdheden gespot met een paar Jimmy Choo’s aan de voeten. En toen was er een passage in Sex and The City en een feature in Vogue: If you make it there, you can make it anywhere! Jimmy Choo brak door en werd al snel gekroond tot een waar accessoire icoon. Het was niet meer dan logisch dat de ontwerper zijn aandacht richtte op een eigen bril- en zonnebrilcollectie voor vrouwen.

Jimmy Choo Spring/Summer 2016

Jimmy Choo brillen en zonnebrillen herken je aan hun verfijnde, elegante stijl. Het merk blijft trouw aan ingetogen kleurenpaletten: zachte bruin- en havanatinten, helder grijs, zacht roze of sober zwart. Iedere bril en zonnebril is tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij hun harmonieuze vorm en prachtige accenten geven ze jouw gezicht een extra vrouwelijke touch.

Twee musthave sunnies voor deze zomer zijn de Andie en Vivy. De Andie zonnebril herken je aan z’n ronde vorm afgewerkt met een glitterscherm aan de zijkant. De Vivy zonnebril heeft een tijdloze ronde vorm, inclusief clip-on bezet met schitterende Swarovski kristallen. Chique of sober, de clip kan je er gemakkelijk afhalen en opsteken.

Vanaf heden ook verkrijgbaar op de webshop!

Winkelwagen
Scroll naar boven