Josfiens 3 favoriete sunnies: Saint Laurent, Dior & Giorgio Armani

Naar goede gewoonte stellen we jullie graag opnieuw onze 3 favoriete zonnebrillen voor. Josfien geeft het startschot en pakt uit met alvast 3 top exemplaren. Enjoy!

Josfiens 3 favoriete zonnebrillen

Saint Laurent – SL 136 ZERO

M’n favoriet voor deze zomer is absoluut de Saint Laurent SL136. De ultraplatte glazen en heel fijn gegraveerde hoekstukken geven deze metalen sunnies een edgy look. Glanzende gouden veren in combinatie met groene glazen maken ’em een echte tijdloze klassieker. Het Saint Laurent logo is heel subtiel in beide branches gegraveerd. Doordat deze sunnies iets langer zijn in de hoogte, creëren ze bovendien een optisch verslankend effect. Altijd mooi meegenomen 😉 En hij is ook heel licht en comfortabel! Kan je mij sowieso mee spotten deze zomer 😉

PS: deze ronde unisex vorm kan door zowel man als vrouw gedragen worden!

[lammerant_products_feed ids=”10465,10460,10653″ columns=”3″]

Dior – Nightfall

De naam doet het al vermoeden… De Christian Dior Nightfall zonnebril is geïnspireerd door de prachtige kleurenhemel bij valavond. Roze of blauwe schakeringen in combinatie met een zacht gouden spiegel doen je meteen dromen van lange, zwoele zomernachten! Ik ben ook helemaal weg van het subtiele dégradé effect. Kom deze sunnies zeker proberen in de winkel of ontdek het grootste deel van de Dior zonnebrillen op de webshop!

[lammerant_products_feed ids=”10601 ,10602, 10746″ columns=”3″]

Giorgio Armani – 6048

Aangezien de vrouwen in ons team in de meerderheid zijn, stellen we ook allemaal een van onze favoriete zonnebrillen voor mannen voor. Ik koos voor dit ultralicht metalen exemplaar van Giorgio Armani. De enigszins vierkante glazen maken het eens wat anders dan de vele ronde zonnebrillen. Bovenaan is deze Armani zonnebril afgewerkt met een mat zwart accent. Grijze zonneglazen zorgen voor een stijlvol contrast met het zilverkleurig frame.

Josfien

 

Winkelwagen
Scroll naar boven