Klaar voor de festivalzomer?

Het 1e weekend van Coachella is achter de rug. Naast muziek gaat het ’em op dat festival vooral over om zien en gezien worden! Met de juiste festivalsunnies is die taak zo volbracht. Ieder jaar kijken we reikhalzend uit naar de hipste outfits en accessoires. Dit zijn onze favoriete Bey-chella looks!

Onze favoriete Coachella looks

De Duitse blogger Caro Daur pakt uit met enkele stoere, maar girly looks. Bandshirt, een rokje met extra veel glitter en dan nog de minimalistische Diorizon zonnebril. Wij zijn fan! Ga je voor een kleurrijke, zomerse look? Dan zijn de Fendi zonnebrillen vast iets voor jou. Marianna Dalla kiest voor de Fendi Can Eye.

Een klassieker op de festivals: de ronde zonnebril. Die zit in heel wat collecties deze zomer. Jimmy Choo werkt hun bestseller Andie af met glitter & Ray-Ban blijft trouw aan dé all-time festival sunnies: de Ray-Ban Round Metal of  iets grotere Ja-Jo. Saint Laurent gaat voor ‘less is more’, terwijl modehuis Gucci – naar goede gewoonte – voor het tegenovergesteld effect gaat. Voor elk wat wils!

[lammerant_instagram]

 

[/lammerant_instagram]

 

iedereen fan van Dior

Dior doet het alleszins goed in de festival scène: de Franse acteur Renan Pacheco draagt de DiorSynthesis, Nina Suess blijft trouw aan de Dior SoReal POP & Aimee Song spotten we met de nieuwe DiorClub1 zonneklep! Die is over enkele dagen beschikbaar in onze webshop…  Je kan je alvast inschrijven op de stock notificaties, zo weet je als eerste wanneer ze er zijn 😉

See you at the festivals! 😉

Team Lammerant

[lammerant_instagram]

[/lammerant_instagram]

[lammerant_comments]

Winkelwagen
Scroll naar boven